Wednesday, January 30, 2013

Telecommuting idé: Online veileder

Det er mange av barna fra første klasse på college som kunne bruke litt hjelp med deres skolearbeid. Foreldre er ofte ikke i stand til å gi dem hjelp og oppmerksomhet de trenger for å få dem tilbake på sporet på et bestemt emne. At språkhjelperen er den perfekte løsningen.


Mens det er mange mennesker som vil veileder lokalt, i studentens hjem, eller sitt eget hus, er ideen om en online veileder fortsatt ganske nytt. Hvis du har fått veiledning barna i nabolaget ditt, kan ta din veiledning jobb online å tiltrekke seg flere kunder være en god idé.


Hvis du ikke har arbeidet som lærer, men dette høres ut som en interessant idé, kan du ta en titt på dine ferdigheter. Er det bestemt fag i skolen som du utmerket seg på?


Du trenger et nettsted for å fremme din tjeneste, i tillegg til en måte å kommunisere med kundene dine unge og deres foreldre. La oss ta en titt på et par forskjellige måter du kan lærer elevene online.


E-post
Elevene kan bare sende deg spørsmål de har. Du svare på e-posten og sende dem øvelser og praksis tester på denne måten. Selv om du ikke bruker e-post som din viktigste middel til kommunikasjon, holde det i bakhodet når du vil få noe for dine elever mens de ikke er online, eller sende dem øvelser og andre filer.


Chatprogrammet
Ved hjelp av en chatprogrammet vil gi deg mer one-on-one interaksjon med din student. Du er i stand til å svare på deres spørsmål umiddelbart, og vil også få tilbakemelding fra din studenter. Du kan sjekke en gang hvis din student forstår problemet du forklare. Studentene kan også be oppfølging spørsmål umiddelbart.


Instant Messenger
Instant Messenger fungerer svært lik en vanlig chatprogrammet. Det er ganske mange lynmeldingstjenester tilgjengelig for gratis nedlasting. Du får fordelen av chat-programvare uten å måtte installere den. De fleste barna vil allerede være kjent med å bruke Instant Messenger, noe som gjør det enkelt å komme i gang.


Message Board
Diskusjonsforumet er et annet flott verktøy for å holde kontakt med elevene. Bare studenter skal kunne stille deg spørsmål enhver tid på dagen som e-post, og du kan svare i din vanlige arbeidstiden. Hvis du har en gruppe studenter på et lignende emne, kan de ha nytte av å kunne lese og diskutere sine spørsmål blant seg selv i tillegg til å få hjelp fra deg.


Videokonferanse
Videokonferanser er så nær som du kan få til å være i samme rom med elevene. Du vil kunne se din studenter, observere hvordan de gjør, og er også i stand til å lese deres kroppsspråk, som kan hjelpe deg med å avgjøre hvis din student forstår hva du snakker om eller ikke. Video-konferansetjenester har blitt svært rimelig over det siste året, gjør dette til et levedyktig alternativ for deg som en online veileder.


Selv kan du tilby en abonnement-basert tjeneste som ville gi studenter og deres foreldre tilgang til en database med guider, artikler, FAQS og andre ressurser som er utarbeidet av deg å hjelpe barna med skolearbeidet. Hvis du bli en online veileder høres ut som noe du er interessert i å gjøre, gi den en prøve. Få ord ut og begynne å akseptere noen studenter.

No comments:

Post a Comment