Sunday, January 27, 2013

Å finne ditt arbeid balanse

Forskning utført av regjeringen i Canada bekreftet at ønsket om balanse mellom jobb var så sterk det som det var i utlandet. Å oppnå balanse mellom jobb betyr å bryte ned grensene mellom arbeid og privatliv, slik at å være en "hele personen" ikke er mislikt på jobben. Viktigst, kan det gagne organisasjoner fordi målene for enkeltpersoner går hånd i hånd med målene for organisasjoner. Saken om faktum er at alle mennesker har personlige liv som de trenger for å ivareta regelmessig. Organisasjoner som anerkjenner dette faktum og arbeide med sine ansatte til rette for en behagelig balanse mellom arbeid og privatliv vil vinne ansattes lojalitet. I sin tur, kan ansattes lojalitet organisasjoner lagre muligens høy erstatningskostnaden samt trening kostnaden for nyansatte.


I tillegg, viser mange undersøkelser at når ansatte er sunn og leve balansert liv vil føre til oppbevaring, engasjement og høy produktivitet. Dette betyr at, i tillegg til å redusere omsetning, work-life balance initiativer er koblet med flere andre organisatoriske fordeler, inkludert forbedret rekruttering, redusert fravær, redusert kostnader, forbedret produktivitet, bedre kundeopplevelser og et mer motivert, fornøyd og rettferdig arbeidsplass. Tydeligvis, besparelsene forbundet med disse fordelene er virkelig høy. For eksempel, på grunn av fravær alene hadde mangel på balanse mellom jobb kostnader kanadiske organisasjoner ca $2.7 milliarder per år, ikke inkludert kostnadene ved erstatning, overtidskostnader eller kostnaden for redusert produktivitet.


Det er viktig å merke seg at det er ikke noe slikt som et tiltak passe alle situasjoner. Gitt mangfoldet av arbeidere, må organisasjoner innse at å oppnå balanse mellom jobb kan bety forskjellige ting for forskjellige personer avhengig av deres liv og karriere stadier. For noen, kan den "liv"-delen av work-life bety å ha tid for barneomsorg, for eldreomsorg, eller for bare henger ut med familie og venner.


For andre, kan det bety å kunne utøve, lære en ny ferdighet, delta i lokalsamfunn, eller aften unngå rush-hour trafikk. Siden år, er mange organisatoriske programmer, politikk, praksis og fordeler utformet med fokus på behovene til dem i "tradisjonelle" familier. Men gjenspeiler de mest effektive strategiene for work-life balance det faktum at ikke alle har samme behov og ønsker.

No comments:

Post a Comment