Friday, February 1, 2013

Farmasøyt karriere - en innsiden se

Kjent i århundrer som kjemikere, har farmasøyter blitt så viktig og personlig som familien legen for mange mennesker. Alle aspekter av apotek har sikkert utviklet seg de siste hundre årene. Også har endret for å bli farmasøyt. Det er en enkel karriere å komme på sporet og er også en stor karrieremulighet.


En person kan lurer på akkurat hva det er at det gjør en farmasøyt eller hvordan å begynne å tjene en farmasøyt grad? Svarene er lett å finne. Finne en skole som tilbyr apotek kurs er det første du trenger å gjøre. Å være trygg interessere kursene deg på et grunnleggende nivå.


Farmasøyt har mange plikter. Dispensing medikamenter som leger foreskrive til pasienter er åpenbare jobben av noen farmasøyt. Farmasøyter opplyse forbrukerne om medisiner. Noen ganger vil farmasøyt også informere en lege om interaksjoner og effekter. Som farmasøyt bli din kunder som lojale tilhengere tillitsfulle din kunnskap og bevissthet. Farmasøyter opprettholde medisinske poster og medisiner for å være sikker på at en pasient ikke er blande stoffer som ikke er egnet til å blande.


Farmasøyt kan også administrere eller engang eier et apotek, og det inkluderer å ta på seg ansvar for eksempel ansettelse og tenning personell. Det er tider når en farmasøyt vil også ha å overvåke ansatte i en eierskap eller ledelsesmessige posisjon.


En farmasøyt plikter varierer sterkt, og omfatte aspekter av apotek og medisin som en ikke ville tradisjonelt tenke på først.


Farmasøyter er opplært til å være involvert i narkotika terapier. Disse behandlingsformer kan inkludere slike spesialitet felt som onkologi og intravenøs ernæring-støtte. Så hvis du er på utkikk etter en spennende karrierevalg som holder mange givende utfordringer, du tjener store penger, og tar svært lite trening, er deretter apotek feltet for deg.


Opplæringen du trenger for å bli betraktet som en farmasøyt begynner med din eksamen som lege av apotek eller PharmD fra noen akkreditert høyere utdanning institusjonen. Du vil også behovet for å tjene en forhåndsbestemt tid under en lisensiert apoteket for å bli vurdert en farmasøyt deg selv.


I en oversikt over hva en farmasøyt er ansvarlig for det kan først virke en skremmende oppgave. I det lange løp om fordelene Fjern outweigh noen beven du kanskje først oppleve. Tradisjonelt arbeider farmasøyter i fellesskap apotek. Noen farmasøyter, nær en fjerdedel av alle lisensierte farmasøyter, er ansatt i lokale sykehus eller klinikker. Postordre eller engros farmasøytiske må ansette den minste delen av farmasøyter.


Vanligvis jobber en farmasøyt en førti-timers uke. Avhengig av om en farmasøyt er selvstendig næringsdrivende eller ansatt i ledende stilling i timer jobbet kan være så mye som femti timer i uken. Som med enhver medisinsk felttype posisjon det er en mangel på farmasøyter så det kan være vil tilfeller der arbeidsmengde og timer arbeidet overstige det som er typisk.


Lønn for farmasøyter variere etter elementer som geografisk plassering, hvor mye erfaring du har under beltet, og utdanningsnivå som du har fullført. Det ville være typisk at farmasøyter som en samlet yrkesvalg tjene en lønn på nær åtti tusen dollar årlig.


Denne artikkelen kan reproduseres bare i sin helhet.

No comments:

Post a Comment