Tuesday, February 5, 2013

Endre karriere gjøres enkelt

Er du endelig klar til å gå videre med livet ditt? Mens det kan noen ganger føler at du er eneste i verden prøver å endre planer, endrer den gjennomsnittlige jobbsøker faktisk karrierer syv ganger i løpet av hans eller hennes levetid. Det er gode nyheter fordi minst du vet at andre mennesker har gjort karriere endringer.


Så hva er alternativene for vellykket å gjøre overgangen?


Alternativ 1: Dette alternativet er å bo på din nåværende jobb mens du utfører frivillig arbeid å skaffe seg passende arbeidserfaring. Du kan ha å gjøre slikt arbeid i helgene, om kvelden eller hjemmefra spesielle arrangement. De fleste små bedrifter velkommen de som kan gjøre frivillig arbeid.


Alternativ 2: Et annet alternativ er å flytte til det nye selskapet og feltet og fortsette å gjøre din normale jobb rolle. Dermed kan du utføre arbeid som du føler deg komfortabel med mens du tar lager av det nye miljøet. Dette vil gi deg verdifull eksponering til den nye jobben slik at du kan starte uformelt og være proaktive på assistere og hjelpe i noen kapasitet innen det jobb-rollen.


Alternativ 3: I noen yrker er det umulig å klarer å gjøre overgangen uten første re-trening. Dette innebærer ofte å anskaffe faglige kvalifikasjoner. Aldri dykke inn i det første trening-alternativet som kommer din vei, men heller gjøre grundig forskning for å sikre at du ender opp med å velge den aller beste alternativet som er tilgjengelig for deg.


Alternativ 4: Ifølge vår forskning, mange karriere-skiftere har besluttet å gi avkall arbeider bare en jobb i favør av å ta på flere jobber. Du kan vurdere om du vil være del av denne voksende trenden og øke både lønn og fleksibilitet av din livsstil.


Jobbe deg gjennom dine alternativer: Å velge et passende alternativ eller alternativer koker ned til hva slags karriereendring du er ute etter og nivået på fleksibiliteten i at industrien. Det er viktig, derfor, til forskning og veie hva valgmuligheten vil best tjene formålet av realistisk vurdere din personlige, sosiale og økonomiske forpliktelser. Du kan oppdage i prosessen at, for eksempel, den raskeste alternativet ikke er best passer for deg på grunn av visse forpliktelser; du må kanskje tempo eller rave overgangen. Være realistisk og sette fornuftig mål som ikke vil frustrere din karriere endre innsats.


Bunnlinjen er dette: uansett hva din omstendigheter og forpliktelser, kan du oppnå din karriere endring mål. Bare Vær tålmodig: det kan ta litt lengre tid enn du kan ha forventet. For å holde ting i gang så effektivt som de kan, kan du begynne å tilegne seg ferdighetene du trenger for å begynne å jobbe med karrieren din forandring i dag. For å teste hvor god din gjeldende jobb markedet ferdigheter er, kan du starte ved å ta dette gratis jobben markedet ytelsesvurdering.

No comments:

Post a Comment