Monday, February 11, 2013

Reiser sykepleie - Smooth Ride eller humpete vei?

Reiseliv sykepleie er et up-and-coming yrke som appellerer til mange sykepleie fagfolk av flere grunner. Utmerket lønn og fordeler, er sjansen til å reise på bekostning av noen andre og utvalg blant de positive poengene av reiseliv sykepleie. Høres flott? Det er ikke alle "bollen av kirsebær" som noen tror.


Ideen om å få betalt for å reise appellerer til mange mennesker. Problemet er at vi ønsker å ha tid til å ta i severdigheter, slappe av og nyte våre reiser. Reiseliv sykepleie ligner på noen måter å kjøre en lastebil. Du kan få til å se noen utrolige solnedganger og vise awesome natur, men du skal sjelden har mulighet til å stoppe og slapp av, besøke de turister destinasjonene og ta bilder (med mindre du feste dem fra vinduet på et bevegelig kjøretøy). I mange tilfeller vil de panoramautsikt bli noe mer enn flekker fra et fly vindu.


Så hva er alt oppstyret om reiseliv sykepleie? Det er noen positive punkter. Du får til å reise. Mens det ikke er som en ferie, hvor mange mennesker vet du hvem har sett verden? Selv får å se Paris i Frankrike fra et bevegelig kjøretøy er bedre enn å ha aldri sett det hele tatt. Og mens det er disse sakene som krever hver bit av din tid og oppmerksomhet, mange pasienter som reiser er stabil nok til å gjøre dette. De kan også være opp for nyter minst noen av turen, og å dele minnene av disse visningene - selv om de er alt fra innsiden av et bevegelig kjøretøy.


Når du komme bort fra det faktum at du reiser, og at du ikke kanskje ser så mye som du ønsker, det er noen virkelige fordeler til reiser sykepleie. Lønn er en av de store fordelene. Mange selskaper annonsere betale fra $25 til $75 per time, avhengig av krav på din tid, hvor mye erfaring du kan tilby og lengden på turen. På nedsiden, kan du være sikker på at pengene er tilstrekkelig. $25 i timen er ikke mye hvis du jobbe tre timer og deretter tilbringe natten venter på ditt neste oppdrag.


Bortsett fra med konkrete fordeler er det alltid dette målet at helsepersonell har å hjelpe folk i nød. Reise sykepleiere bli ansvarlige for sine pasienter under en tur. Disse turene er noen ganger lang, vanskelig reiser. I løpet av den tiden, kan reise-sykepleier bokstavelig talt være forskjellen mellom liv og død for kritisk syke pasienter. Men husk at disse pasienter og deres familier har vanligvis noen kjøring grunnene til turen. Kanskje er det noen som ble syk under en ferie i et annet land. Kanskje er det en mulighet for en bedre behandlingsanlegg eller en nærmere til venner og familie. Uansett formålet, turen er vanligvis et skritt mot håp om et bedre liv. Som reiser sykepleier, kan du være del av dette.


Det er ingen tvil om at reiseliv sykepleie gir en utmerket mulighet for mange, men det ikke er for alle. Hvis du angir dette yrket å vite alle fakta, kan du oppleve at reiseliv sykepleie er nøyaktig karrierevalg du har lett etter.


Denne artikkelen kan reproduseres bare i sin helhet.

No comments:

Post a Comment