Friday, February 22, 2013

Ti måter å finne dine sanne identitet som pensjonist

Det er klart fordeler til å ha en identitet i livet. Ved å vite din identitet, du er i bedre stand til å oppnå dine mål, uansett hva de kan være. Vel, er dette spesielt sant i løpet av din pensjon år. Ved å vite hvem du er og hva du trenger å oppnå i livet, vil du få en følelse av tillit og stolthet, og livet ditt vil ha presis betydning. Du vil ikke føle deg som om du lever et oppfylt liv. I denne korte artikkelen vil vi diskutere 10 måter å finne dine sanne identitet. De er som følger:


1. Gjøre noe produktivt. Folk i dag pensjonere på ca 57.5 år og sannsynlig har jobbet for 35-plus år, og kan forvente å leve til om alder 85 eller eldre. Så vil, de i hovedsak bruke 45 + år som pensjonist. Derfor er det viktig at du gjøre noe som du liker, og som gjør deg glad.


2. Vurder pensjon som en oppstart. Hva er din konseptet av pensjonering? Forhåpentligvis, vil du se det som en ny begynnelse - en tid til å vokse. Husk, slutten av en ting er begynnelsen på en annen. Du kan bruke denne tiden til å lære fransk, reise til fremmede land, ta en ny kurs eller starte en ny virksomhet. Ved hjelp av din ny-funnet tid for å gjøre dine drømmer gå i oppfyllelse, kan du virkelig finne formål.


3. Fortsetter å arbeide. Ja, det er sant, du har pensjonert. Men du er ikke død. Du kan fortsatt arbeide en heltid eller deltid jobb, eller forfølge frivillige aktiviteter. Uansett, mulighetene er uendelige. Fjellkjeden fordeler fra å holde deg opptatt å tjene litt ekstra penger.


4. Forbli aktive. Ved gjenværende aktiv, kan du ta kontroll over din fysiske helse og følelsesmessige velvære. Tross alt, forenkler en sunn kropp et sunt sinn. Vurdere å bli en yoga, jazzercise eller karate klassen. Dette vil hjelpe deg fysisk og sosialt.


5. Finn nye mål. Dette er tiden for å finne nye mål eller tenne gamle. Ingen på at du har tid på hendene, prøver å oppfylle dine drømmer. Bestemme hva du vil oppnå og oppnå.


6. Bli en verdig sak. Ved å forplikte deg til å hjelpe andre, vil du finne formål og mening som pensjonist. Ikke bare vil thismake verden en bedre sted, men det vil gi deg enorme stolthet og en følelse av indre prestasjon.


7. Dyrke en hobby. Ved å pusle med en hobby, vil du kunne gjøre noe som gjør at du føler deg bra. Kanskje har du alltid ønsket å være en crafter. Vel, nå er tid til å lage smykker og andre pyntegjenstander som du kan gi bort, eller bedre ennå, selge med gevinst!


8. Vedlikeholde en ungdommelig holdning. Bare fordi du er pensjonert betyr ikke at du har til å handle som om du er gamle! Gå junping strikkhopping, fjellklatring, skøyter, ski, eller bare reise. Ved å opptre som om du føler deg, vil du opprettholde et ungdommelig holdning.


9. Opprettholde en positiv holdning. Ved gjenværende energisk og ha en bedre forståelse av hva du ønsker ut av livet, kan du finne formål og mening. Spre glede og lykke til andre. Bli et fyrtårn av lys og glans.


10. Bare nekte å visne bort! Ta kontroll over livet ditt, og innser at du er her i lang tid. Selv om du kan bli pensjonert, dette er "betinning, ikke slutten" og du kan utføre alle dine personlige og profesjonelle mål ved å ha tro og utholdenhet, og bymaking drømmene dine en realitet. Du kan være din egen "personlig rekord"--pensjonert eller ikke!


I konklusjonen, er pensjon ikke slutten, men begynnelsen. Du kan finne formål og mening i livet ditt. Ved å nekte å visne bort, kan opprettholde en positiv holdning, opprettholde et ungdommelig holdning, dyrke en hobby, joinging en verdig sak, finne nye mål, gjenværende aktive, fortsetter å arbeide, endre din holdning, og å være produktiv, du fjerne vellykket. Og vil du få mening og hensikt i livet ditt.

No comments:

Post a Comment