Friday, February 15, 2013

Undervise i engelsk: En oppfylle karriere som vil ta deg til store steder

Hele verden er engelsk det aksepterte språket for mange former for internasjonal kommunikasjon. Fra forretningstransaksjoner til luft trafikk-kontroll, har engelsk tatt over som språket. Velger å undervise i engelsk i utlandet, setter du inn i en rask bevegelse, krevende jobb som kan ta deg nesten hvor som helst.


Hvis du har en følelse av eventyr og elsker tanken på en jobb som tar deg til et annet land, bør du seriøst vurdere denne karrierevei. Det er sikker på å være en unik og berikende opplevelse.


Hvis du vil lære engelsk...


Hvis du vurderer dette som en fremtidig karriere, er sjansene du allerede vet at du vil være borte fra hjemmet for en stund. De fleste skoler vil ansette deg på en kontrakt, som vil være minst et år lang. Holde i tankene som elevene dine trenger deres lærer å være der for hele begrepet!


Hvis du lærer på en privat skole, eller hvis du er ansatt av et selskap å lære business engelsk til deres ledere, kan din kontrakt variere. Likevel, for å gjøre hele turen lukrative burde du planlegge å bo en stund. Tross alt, tok det mye arbeid å komme dit i første omgang.


Hva du kan forvente


Din lønn vil i stor grad avhenger på hvilket land du velger å reise til. Selvfølgelig, noen steder tilbyr høyere lønn enn andre, men som alltid bør ikke være den avgjørende faktoren for hvor du lærer. For eksempel, Mexico, et land som er beryktet for lave lønninger tilbyr en rik kultur, lav levekostnader og studenter som er dedikert til læring. På den annen side, Japan, et land som er kjent for sin høyere lønn har en levekostnader som er høyere enn de fleste. Husk at du alltid ikke får rik gjør denne jobben, men du vil nesten alltid gange unna rik på opplevelser!


Den gode nyheten er, mange skoler og universiteter kan og vil forsyne deg med gratis bolig i løpet av din arbeidssituasjon. Dette kan eliminere en av de største problemene om å undervise i utlandet, som er å finne en rimelig sted å bo. Spesielt hvis du er i en stor metro-området, kan leie drepe deg (og drepe din lærerens lønn, også). Hvis du få tilbudt en jobb med gratis bolig inkludert, snap det opp. Beste er at boliger som de gir deg vil trolig være innen gangavstand rekke der du lærer. Det er en god handel.


Å finne en jobb


Gi de generelle råd om å finne en jobb som undervisning engelsk er vanskelig. Grunnen til det er fordi din innsats skal varierer mye fra land til land. I enkelte områder må du være ansatt måneder på forhånd; andre land må kanskje møte deg før de selv vil vurdere å ansette deg.


Våre beste råd her er å forberede seg til å gjøre noen legwork. Snakk med din college (og noen andre college i området) om søster skolen programmer og andre ressurser som de kan ha til å komme i utlandet. Ikke glem om de ulike jobbtavler listen tilgjengelige undervisning posisjoner etter land-dette er kanskje den beste måten å finne en jobb fordi hver liste vil gi de eksakte kravene av at bestemt arbeidsgiver. Hvis du er sertifisert i TOEFL eller ESL, vil du finne veien er brolagt mye jevnere for deg.


Spesielt oppmerksom, uansett hvor du er ute etter en jobb, at du har noen valg i saken. Ikke anta at den første skolen som tilbyr deg en posisjon er den du bør ta. Kvalifiserte og entusiastiske lærere er etterspurt, så du bør være så choosey om stillingen du ta som de er om lærer de ansette!


Velge å undervise i engelsk i utlandet er en stor beslutning. Hvis du er sikker på at det er det riktige valget for deg, jo tidligere begynne du å forberede bedre du vil være. Konkurransen kan være stiv, men å finne den rette jobben og høyre landet for fremtidige arbeidsforholdet vil gjøre det hele verdt. Stoler på oss, det vil være en opplevelse for livet.

No comments:

Post a Comment