Tuesday, February 19, 2013

Eksempel CV er en flott måte å begynne å komponere din egen

En CV er virkelig en komposisjon som må være et mesterverk hvis du forventer å få jobbene som du ønsker. Man kunne sammenligne det til en musikalsk komposisjon i at det vil endre gjennom hele livet i tone og innhold, og også at det er basert på musikk (eller i dette tilfellet utvalg fortsetter) som har påvirket og formet på den måten du viser livet og musikk (eller gjenopptar).


De fleste av læring som vi gjør i dette livet er i form av imitasjon. Vi lærer å gå raskere hvis vi har eldre barn vandre rundt oss. Vi lærer å spille basketball bedre hvis vi spiller med folk som har flere ferdigheter enn oss. Vi lærer av imitasjon og det er fordi det tar en meget spesiell person å ha muligheten til å skjemaet nye tanker og ideer om noe, og generelt det tar for lang tid. Dette er hvorfor det er ting som en eksempel-CV som hjelper oss å finne de grunnleggende form, struktur og mål som vi bruker til å komponere vår egen.


Analogien bryter ned fordi CVer ikke forventes å være original i skjemaet, innhold eller organiseringen av informasjonen inneholdt deri. Du er forventet å kunne gi arbeidsgiveren en rask, konsis, men svært nøyaktig representasjon av hvem du er. Så er det ikke informasjonen at du få hjelp med i en eksempel-CV, men det er skjemaet som skal være lik.


Så hvor finner du en eksempel-CV? Godt masse folk finne dem på nettet, og det er absolutt kvalitet eksempler finnes der. Problemet med å finne dem på Internett er at det er så mange, og et stort flertall mangler kvaliteten som er nødvendig for å unngå å bli presset ut av et programutvalg. La meg foreslå en alternativ kilde, og det er noen som du kanskje vet det er en arbeidsgiver med erfaring i å ansette medarbeidere. Dette kan være et familiemedlem eller en venn, eller en tidligere arbeidsgiver, det spiller ingen rolle så lenge du stoler på deres dømmekraft og ferdigheter i dette området. Hva du gjøre er du be dem om kopier av igjen som de vil ha i sine filer (med navn fjernet på riktig måte, selvfølgelig) at de føler gjorde en god jobb i den forstand at de har god informasjon i en logisk og lettlest format.


En eksempel-CV fått på denne måten vil være uvurderlig som du håndverket dokumentet som komponerer din livshistorie inkludert dine ambisjoner og porteføljen av ferdigheter.

No comments:

Post a Comment