Sunday, February 17, 2013

Opplæring For musikk industrien jobber

Musikkbransjen er utvilsomt ett av feltene 'sexiest' å jobbe, ifølge en fersk undersøkelse av redaktørene i Time magazine. Det er musikk industrien jobber som krever nesten alle ferdigheter setter som du kan bringe til jobben, og treningen kreves varierer med hvert av musikk industrien jobber som kan interessere deg. Her er noen generelle retningslinjer for å finne arbeid i musikk industrien jobber.


Elsker musikk.


Det er ikke en forutsetning for musikk industrien jobber, men kjærlig musikk av noe slag er et klart skritt i riktig retning. Mens kjærlig musikk ikke kan være viktig i et selskap regnskapsfører posisjon, har det praktisk talt kreves for alle som arbeider med artister eller i kampanjen.


Sjekk kvalifikasjoner for jobben.


Generelt, krever de fleste jobber i musikkbransjen minst en to års høyskole grad - med unntak av utøvere som kan klare seg uten en grad hvis de har talent. Forvent at jo mer involvert jobben, jo høyere vil ditt nivå av utdanning og/eller erfaring må være. En posten arrangøren må demonstrere nettverk ferdigheter eller utviklet kontakter i det lokale musikkmiljøet for eksempel og kontrakter advokat vil selvsagt kreve juridisk embetseksamen. Musikk lærere som jobber for skolene må ha en undervisning lisens, så vel som demonstrert muligheten til å spille et instrument.


Den beste treningen er på jobbtrening.


For stillinger som band manager, veiarbeid, publicists og arrangører er den beste treningen gjennom et internship eller gjennom ditt eget arbeid å fremme og/eller behandle et band på egen hånd. Noen publicists og arrangører kommer til jobben fra deres egen fanziner, eller har utviklet et nettverk av kontakter i radio og annonsering via deres høyskole eller teen år extracurricular aktiviteter.


En grad i musikk er respektert i mange musikk industrien jobber.


Høyskoler som spesialiserer seg på Musikkpedagogikk som Berklee School for the Performing Arts tilbyr opplæring i mange ulike aspekter av musikkbransjen. Du kan studere musikk og performance jus, regnskap for musikkbransjen og bedriftsledelse for musikkselskapene i tillegg til komposisjon, ytelse og andre musikk-spesifikke jobber.


Bli med i bandet.


En av de beste opplæringen begrunnelse for en karriere i orkestermusikk er din skole eller høyskole band. Hvis du er allerede utover skole år, kan du dra nytte av fylke og byen musikk samfunn å både trene øret og holde i praksis med å spille med andre.


Musikk departementet jobber krever ofte spesielle sertifiseringer.


Hvis du har et kall til en jobb i musikk departementet, vil du finne at mange kirker og synagoger krever at deres full tid musikk statsråd har pastorale opplæring, samt musikalske opplæring. Den amerikanske Guild organister og rådet av pastorale musikere tilbyr profesjonell sertifiseringer på en rekke nivåer.


Musikkterapeuter krever en bachelorgrad i musikkterapi fra en av de godkjente universitetene som lærer musikkterapi.


I tillegg til vanlig studier, Bachelor i musikkterapi krever 1200 timer av klinisk praksis.


Krav til opplæring musikk industrien jobber er varierte, men dette er en kort oversikt over treningen kreves for noen av de store karrierene i musikkbransjen.

No comments:

Post a Comment