Sunday, February 24, 2013

Sykepleie mangel er lik store muligheter... Nå!

Hvordan vil du ha en jobb at uansett hvor du går, du var i etterspørselen? Lønnen er stor. Bonusene betales når du er ansatt. Du trenger ikke å arbeide på samme sted år etter år. Faktisk, kan du endre kall landskapet hvert kvartal ønsker du. Hva slags jobb jeg snakker om? Sykepleie.


Det er slik en sykepleie mangel, de kan kreve bare at. Ikke bare i USA, men over hele verden. Det anslås at det er over 120 000 sykepleie ledige stillinger i Amerika. Og det er ikke å bli bedre. Som den amerikanske befolkningen fortsetter å bli eldre, er sykepleie mangel forventet å nå 800.000 i det neste tiåret.


Sykepleiere kan navngi sin pris. Noen gjør så mye som $60-70 per time. Ja, dette er best av ganger... og verre ganger for sykepleiere. Bra, fordi de kan praktisk talt navnet deres ansettelsesbetingelsene. Dårlig fordi de er å være over bearbeidde og vårt helsevesen lider som følge av det. Det er bare et spørsmål om tid at noens liv er tapt som følge av dette.


Amerikanske sykehus begynner å se utenlands for å tilfredsstille deres behov for sykepleiere. Som dette er skrevet, er lovgivning som jobbet for å tillate disse innvandrere en sti til statsborgerskap som de arbeider i vårt sykehus.


Trekke sykepleiere fra utlandet skaper problemer for de landene som taper sykepleiere. God helse omsorg er like mye en premie det som det er her. Dette er ikke langsiktig løsning på problemet.


Vår regjering kaster penger på alt. Selv i sykepleierutdanning gir de pedagogiske tilskudd, lån, etc. Problemet er at de ikke har nok professorer for å lære nye sykepleiere. Faktisk, var det nesten 30.000 kvalifiserte pleie-studenter i fjor som ikke kunne få utdannet.


Er dette statens ansvar å ante opp enda mer penger å utdanne nye sykepleiere? Det er ikke for meg å svare, men det virker som noen av disse byråer og sykehus kunne gjøre mer for å oppmuntre og hjelpe sykepleiere går arbeidsplassen. Tross alt, er disse samme byråer villig til å betale oppover til $5000 som ansetter bonus for kvalifiserte sykepleiere.


Dette kan ikke synes å være et problem for deg... til du finner deg selv trenger kvalifisert helsepersonell.

No comments:

Post a Comment