Thursday, February 21, 2013

Steeplejacks - god lønn For byggherrene som klatre

En steeplejack er en spesialist byggmester som er forberedt på å jobbe på høyder på industripipa, kirke steeples og andre tilsvarende høye bygninger. Fred Dibner er et berømt steeplejack i England, som har sin egen TV-show, om å blåse opp gamle industripipa.


De viktigste ferdigheter oppfattes å være nødvendig er muligheten til å arbeide på flott heights. Dette er egentlig ikke en ferdighet i det hele tatt. Steeplejack må være kompetent i hovedbygningen områder som snekring, murstein-legging og fliser, men det er alt. Han er virkelig en altmuligmann som arbeider mens hengende fra en slynge.


Som andre tau tilgang jobber, det er sett på som farlig av dem ikke ansatt i det, men det bærer lavere risiko enn vanlige byggeplass jobber med moderne sikkerhetsforskrifter. Fleste bare forestille seg oppe og tror personen på toppen av tårnet må være veldig modig. Tapperhet kommer ikke inn i det, skjønt. Det er ingen risiko hvis seletøy og sikkerhet linjer er i god tilstand og sikkerhetsprosedyrer fulgt.


En steeplejack vil aldri klatre opp uten en sikkerhetssele og sikkerhetsutstyr, så han eller hun ikke kan faller. Taktekking arbeidere på bygningen steder sjelden bry med sikkerhet tau, seletøy og utstyr, har så mange flere ulykker enn steeplejacks.


En steeplejack vil oppreist stiger og arbeider plattformer som mur reparerer (murstein, stein eller betong), generelt snekring, maleri eller taket reparasjon kan utføres. Steeplejack er også ofte bedt om å fjerne, rengjøre og reparere windows, i tillegg til sandblåsing og andre mur rengjøring aktiviteter.


Steeplejacks er vanskelig å finne og noen klatrer eller noen builder med et godt hode for høyder bør vurdere å bli en spesialist steeplejack. Timeprisen er høyere enn normalt byggebransjen betale på grunn av høy oppfattet risikoen for at jobben bærer.


En steeplejack ville aldri arbeide på egen hånd, av sikkerhetsmessige grunner, men entreprenører er vanligvis små forretningsdrift. Hvis du sliter med å finne en så bare søke online, eller i gule sider.

No comments:

Post a Comment