Sunday, February 3, 2013

10 Måter å overgang deg inn Retirement

La oss være helt ærlig. Alle har sine egne drømmer og forventninger om pensjonering. Ærestittelen planlegger noen folk å reise rundt i verden, mens andre bare planlegger å ta utflukter til deres lokale stranden. Uansett pensjonsalderen planen som du kan ha, tar være i stand til å implementere dine mål en viss grad av økonomisk sikkerhet. Problemet derimot er at økonomisk sikkerhet ikke bare skje men krever nøye planlegging, engasjement og ja, penger.


For å være en vellykket pensjonist, må du vellykket overgang deg inn med pensjon for å nå målsettingene for pensjonering. I tillegg må du planlegge hvor mye penger du trenger, og hva du ønsker å oppnå med din sparing. Tross alt, vil du sannsynligvis tilbringe 35 + år i pensjon så du må begynne å planlegge nå. I denne artikkelen vil vi diskutere 10 måter at du kan med hell overgang deg inn med pensjon. De er som følger:


1. Gjeld reduksjon - Sørg for at du ikke bære din gjeld til pensjonister. Derfor, forplikte deg til lønner seg så mye av din gjeld som du muligens kan. Eliminere bil betalinger, kredittkort gjeld, personlige lån, etc. Gjøre hva du har å gjøre nå for å ta knekken på gjeld og sørge for at du ikke får noen ny gjeld enten.


2. Har en reir Egg of Emergency Funds - har nok likvide midler i hånden for å dekke minst et par måneder av utgifter, uten å spise i din investeringer. Vær forberedt på de uventede utgiftene mens du overgang til pensjonister. Tross alt, nødhjelp vil sikkert komme opp, men hvis du har en viss mengde sparing, du trenger ikke å bekymre deg for dem.


3. Tilstrekkelig forsikringsdekning - Kontroller at du har tilstrekkelig forsikring som dekker ditt liv, helse, huseiere og auto forsikringspoliser. Revurdere dine forsikring behov på en årlig basis for å sikre at de passer deg pensjonsalder. Være åpen for å gjøre endringer etter behov, og sjekk ut din arbeidsgivers pensjonering dekning. Mange av folk, vært ubehagelig overrasket over å høre at deres arbeidsgivere ikke lenger vil dekke sine utgifter etter at de pensjonerer seg. Så, hvis du finner nå, kan du ta de nødvendige skritt for å beskytte deg selv og din familie.


4. Pensjon inntekt planen - å sikre at du ikke overleve dine eiendeler, utvikle en pensjon inntekt plan som inkluderer dine inntekter og utgifter. Holde oversikt over din nåværende utgifter og kutte tilbake etter behov.


5. Trygdeytelser - reglene for fordeler er ganske komplisert, så du snakke med en representant for trygd et år før du planlegger å pensjonere. Ved å gjøre dette, vil du kunne forstå dine fordeler og hvor mye du er dekket. I tillegg bør du søke om social security tre måneder før du ønsker å begynne å samle fordeler eller tre måneder før 65-årsdag.


6. Bidra til en besparelse Plan - hvis din arbeidsgiver tilbyr en skatt-skjermet besparelse plan (for eksempel en 401K), sørg for at du bidrar så mye som du kan. Ikke bare vil dette betydelig lavere skatter, men vil også gjøre stor forskjell i din økonomisk sikkerhet på grunn av magiske forverret interesse.


7. Se gjennom Wills og stiftelser - Kontroller at du har en gyldig vilje og/eller tillit. Ikke bare vil dette beskytte dine eiendeler, men vil gi deg fred i sinnet.


8. Investere i IRA - ved å sette penger i en individuelle pensjonering konto (IRA), vil du smart forsinke betale skatt på inntekter som investering. Hvis du investere $2000 i IRA på 4% når du er 30, vil det vokse til $112,170 av tiden du er 60. Nå det er en masse moola for bare å være smart!


9. Følg grunnleggende investering prinsipper - bare husk at hvor mye du har for pensjonsalder avhenger av hvilken type investeringer du gjør nå. Lær hvordan du multiplisere innsparinger ved hjelp av fond, aksjer, obligasjoner, etc. Se en finansiell rådgiver for ytterligere informasjon.


10. Kjenn om Medicare - finne ut når det er hensiktsmessig å bruke for Medicare og deretter Bruk. Medicare søknadsprosessen og premiene kan variere, avhengig av alder, og hvorvidt du mottar trygd ved å være klar over hvilken Medicare kan du kvalifisere deg, vil du være i forkant av spillet. For eksempel, er de to delene av Medicare:


-Sykehuset forsikring, som generelt du ikke betaler. Det hjelper for å betale for sykehus, hospice og hjem helsevesenet.


-Medisinsk forsikring, som du betaler. Det hjelper betale for leger, poliklinisk behandling og andre medisinske tjenester.


Følg våre foreslåtte ti trinnene og du vil ikke bare forbedre din mentale helse, men du vil også overgang deg selv til en glade og velstående pensjonister.

No comments:

Post a Comment