Thursday, February 14, 2013

IT-konsulenter: Ikke Skimp på Hardware med privilegerte brukere

Som IT-konsulenter, uansett hva du gjør, ikke la dine kunder skimp på PC-kjøp for storbrukere som kjører high-end programvare.


Mens mange av småbedrifter kundenes ansatte avhenger i hovedsak på programvare med beskjedne maskinvarekrav, for eksempel grunnleggende tekstbehandling, regneark, e-post og Web-leseren, er det sikkert unntak. Kontroller at du vet hvem er dine kunders privilegerte brukere.


Privilegerte brukere trenger Cutting Edge teknologi


Hvis du har kunder som er avhengige av en avansert programvare søknad, grafisk design, dataassistert design (CAD) eller økonomisk modellering, som IT-konsulenter, kan du råde klientene skal implisitt "spise" at skyhøye første års avskrivning på kjøp av den nyeste og beste PC-maskinvaren.


Med prosessor og minnekrevende programmer, vil ansattes produktivitet dine kunder vil få med ledende PC-maskinvare trolig oppveie noen store avskrivning koste bekymringer.


Vær oppmerksom på brukernes lønn


Vurdere lønn som er nødvendig for å tiltrekke og beholde svært teknisk fagfolk som kjører avanserte programmer. (Som IT-konsulenter, denne høy-lønn-kravet-virkeligheten bør komme som noen overraskelse.)


For eksempel hvis en klienter av deg har en veteran grafisk design artist eller ingeniør på lønn på en $60.000 grunnlønn, en ekstra $1000 i året på PC-relaterte utgifter for denne teknisk veiviseren lett kunne kjøre en produktivitet gevinst som gjør inkrementell bekostning virke trivielt.


Bli kjent med dine brukere


Moralen i historien: bli kjent med dine kunders privilegerte brukere og deres behov for bestemt programvare-programmer. Like viktig, kundenes privilegerte brukere er en slags influencer som du må være veldig oppmerksom på. Kundenes privilegerte brukere er ofte svært kraftig "stemmer" når det kommer til å gjøre beslutninger om ansettelse (og avfyring) IT-konsulenter.


IT-konsulenter bør vurdere "Gi meg nedturer"


I mange små bedrifter, erstattet førsteklasses ytelsen PC kjøpt for makt bruker får hvert år eller to, og er gått ned til en sluttbruker med mindre krevende krav til programvare. Dette er én måte å forlenge levetiden til et dyrt, high-end PC, samtidig minimere lomme og relaterte støtte utgifter for å bringe nye PC-maskinvare inn i firmaet.


Sørg for at din IT-support, asset management og proaktivt vedlikeholdsplaner alle ta hensyn til dette hand-me-down fenomenet.


Copyright MMI-MMVI, liten Biz Tech snakke. Alle over hele verden rettigheter.

No comments:

Post a Comment