Monday, February 4, 2013

Intervjuteknikk: En nøkkel til noens fremtid.

Så når var siste gang du intervjuet? Hvordan gikk det for deg? Min gjetning er at det gikk dårlig for du og det er ingen slam på deg personlig det bare at fleste frykter intervjuer og mister en masse jobber som et resultat. Jeg leste noe sånt som 85% av folk i arbeidsstyrken hadde akkurat nå til å gå gjennom 5-6 intervjuer før de fikk jobb som de er i akkurat nå. Nå det kan være flere grunner for dette figur, men la meg fortelle deg den overveldende majoriteten av folk, hvis de visste hemmeligheter vellykket intervjuer ferdigheter ville land jobben de vil hver gang. I stedet for å bli slått, ville de være å skru ned jobbtilbud.


Så er det ikke bare en personlighet ting? Vel ja og nei. Personlighet sikkert går en lang vei i bærer en samtale og presentere deg selv i et godt lys, men svært få mennesker har denne endearing personlighet. Det er mange flere mennesker som land jobber enn personer med selskapelig personligheter - og det er fordi de nå hvordan å intervjue. Ja, intervjuer ferdigheter kan definitivt være og bør læres. Så hvordan kan folk lære?


Vel mange mennesker har lært intervjuer ferdigheter gjennom prøving og feiling. Jo mer gjør du noe jo bedre du får på det (vanligvis!). Men som ønsker å lære som dette...Jeg mener det er få ting som er mer smertefull enn å få et avslagsbrev. Også hvordan moro er intervjuer generelt? I utgangspunktet ønsker folk flest å unngå dem helt! Så, ville ikke det være flott om du kunne lære hva gjør en vellykket intervju fra øynene til potensielle arbeidsgiver? Ville det være fint å gå inn i et intervju med tankegangen som du evaluerer dem og ikke omvendt?


En annen viktig ting å huske er at dette går mye dypere enn læring intervjue ferdigheter eller triks. Trening som gjør at du er god til å intervjue, gjør du faktisk lykkes i livet. Kommunikasjon for eksempel er en fundamental del av suksess, enten det er sosial tillit, eller evne til å behandle eller nettverk... og så videre.


Læring (og jeg 100% garantere at du kan lære denne ting) intervjuteknikk er lønnsomt for noen fra frisk utdannet til forretningsfolkene mannen. Det er også flott for du liv utenom arbeidstiden inkludert foreldre, dating, ekteskap - you name it! Så ikke vent lenger å få dette verdifull del av din suksess under din kontroll!

No comments:

Post a Comment