Monday, February 18, 2013

Hva slags intervju spørsmål vil du bli møtt med neste.

Det er ingenting som en god hardt intervju spørsmål til streik frykt inn i hjertet av selv de mest kvalifiserte søkeren. Dette er en stor mulighet for begge parter-søkeren å spankulere sine ting, og potensielle arbeidsgiver å se om den potensielle ansatt har mettle det vil ta for å utføre den aktuelle jobben godt.


Så det derfor sømmer seg begge parter til å forberede seg godt til både stille og svare på disse typer spørsmål. Men hvor kommer disse "million dollar" spørsmål fra? De har å være eller er de opprinnelige? Er det et sted å finne og forberede for et intervju spørsmål? Det viser seg at svaret på begge disse spørsmålene er ja! De er ofte funnet på samme sted, og nå er mer enn noen gang det beste stedet å lete på Internett.


Det er mer informasjon om intervjuer-hvor å gjennomføre og hvordan de skal overleve dem — på Internett enn noen gang. Informasjon, avhengig av hvor hardt du ser, kan være svært spesifikke også! For eksempel si at du er en liten programvare utvikling firmaet i silicone valley blant gigantiske størrelse konkurrent selskaper. Du trives på av press fra og konkurransen tilbys av disse større selskaper og konstant oppdraget ditt er å slå dem på sitt eget spill. Vel du skal vil ansatte skal trives under press rett?


Så er trikset å finne spørsmål som laste på trykk og få intervjuobjektet inn i en situasjon hvor de føler litt ubehagelig, men bør kunne grunn seg gjennom intervju spørsmål og gi svar som viser at det er hva de har gjort. Hvis du søker du vil finne nettsteder som gir deg gobs og gobs av spørsmål som dette. Noen selv gruppen dem inn i bestemte områder, og noen tilbyr også gi råd for å tolke svarene, og gir oppfølging spørsmål og feed tilbake.


På den andre siden hvis du er en interviewee prøver delen av preparatet å tenke fremover. Først til typer ferdigheter som trengs til å utføre godt i denne jobben, og deretter til typer spørsmål som viser tilfellet disse ferdighetene. Fine med dette er at det er bare så mange intervjuspørsmål som eksisterer, og hvis du gjøre den første delen av din forskning på jobben godt bør du har ingen tvil om å finne informasjon om klassiske spørsmål som er utformet for å bringe ut visse kvaliteter. Du har derfor ingen unnskyldning om ikke å være forberedt og på samme måte om ikke å få en god jobb!

No comments:

Post a Comment