Saturday, February 9, 2013

Medisinsk Transcriptionist trening forventninger

Feltet medisinsk transkripsjon fortsetter å vokse i forbindelse med krav på helsesektoren. For de som er egnet til denne jobben, finnes det noen gode muligheter. Men er det bare et tilfelle av å lytte til stemmen til helsepersonell og skrive opp nøyaktig det er blitt sagt? Mens det er den grunnleggende ideen bak medisinsk transcriptionists' jobb, det er noen grunner til at helsepersonell og fasiliteter vil ansette de trent for jobben.


Terminologien er en av de største grunnene trening er så avgjørende. Selv om du trenger ikke å være i stand å nevne bein i beinet, trenger du å lære å gjenkjenne ord som "tibia." Terminologi er en av grunnene til medisinsk transcriptionists trenger opplæring, og en av punktene som vil bli undervist og praktisert under medisinsk Transcriptionist trening.


Men er det virkelig et behov for å lære disse tingene? Tross alt, kan du sikkert opphøre båndet og slå opp ord som du ikke gjenkjenner. Som konstant start og stopp er forskjellen mellom en erfaren transcriptionist og noen som er fylt ut. Hvis du har riktig trening og rett virkelige verden praksis levert av de fleste medisinsk transkripsjon treningsprogrammer, vil du finne deg selv stand til å møte kravene fra terminologien.


Spesialisert trening er en av de mange alternativene for medisinsk transkripsjon trening, og mange helsearbeidere som har en spesialitet søker ut de menneskene som kan mest nøyaktig transkribere notater og medisinske opplysninger. I så fall lærer transcriber de ordene som gjelder spesielt for systemet, sykdom eller andre begrense fokus for en bestemt legekontor. Å legge til disse spesialiteter gjøre deg mer verdifull på markedet.


Husk at leger ikke er de eneste som trenger medisinsk transkripsjon, og du vil finne de fleste treningsprogrammer tilby minst noen øvelser og informasjon for å forberede deg for disse situasjonene. Du kan kalles for å opprette exit notater for pasienter på et sykehus. Pasienten er ferd med å forlate, og disse notatene må være leselig, nøyaktig og tilgjengelig nå.


Ett punkt av treningen er å lære å være rask og nøyaktig i virkelige situasjoner. En opptatt akuttmottaket kommer ikke til å plutselig rolig ned slik at du kan konsentrere deg om å transkribere en lege ordrer for en pasient som er ferd med å bli utgitt. Mange medisinsk transkripsjon skoler vil sette studentene i de bråkete, opptatt, stressende situasjonene med ordre om å transkribere. Det er viktig å lære terminologien, det er også viktig at du lærer å lytte - uansett hva som skjer rundt deg.


Det er også de utenfor det medisinske feltet som bruker transkripsjon. Selv om etterspørselen etter advokat transcribers er ikke så stor som for medisinsk transkripsjon, er det definitivt behov i dette feltet.


Det er andre punkter som vil bli en del av treningen. Hvordan for å gjøre bruk av teknologi, programvare og ressurser som er tilgjengelig for å hjelpe deg å oppnå bedre aktivitetene så vel som de beste måtene å håndtere ulike situasjoner du sannsynligvis vil støte. Ta en titt på kursene blir undervist av MT skoler. Du kan bli overrasket over hvor grundig du vil være forberedt på en karriere innen medisinsk transkripsjon.


Denne artikkelen kan reproduseres bare i sin helhet.

No comments:

Post a Comment