Wednesday, February 6, 2013

Kraften til det talte ord

Pennen er mightier enn sverdet, sier et munnhell. Men de fleste mennesker vet ikke at når skriftlige ord blir talespråk, de eksploderer som fyrverkeri! Hvis bøker snakker volumer, brann taler opp hele livet.


Det finnes tre typer ord: skriftlig, den tiltenkte og tale.


Skriftlige ord informere og gi hele spekteret av sannsynligheter om et emne eller hendelse. Tiltenkte ord har potensial til å bringe ut eksplosive ideer. Men når både skriftlig og tiltenkte ordene er muntlig, resultatet er enorm, for å si mildt. Talte ord er sparket fra fat på en pistol (munn), gjennom en utløsende mekanisme (våre tungen). Når den brukes effektivt, er ord som kuler som traff mål nøyaktig og la et uutslettelig preg.


Sett er en veldig unik teknikk for å formidle meldinger. Det innebærer kropp og sjel. Det kan skape en visuell dramatikk med live følelser og bevegelser som satt livet i meldingen som ingen skriftlige eller tiltenkte meldinger kan oppnå. I snakke bli du virkelig meldingen i stedet for ord som du snakker. Dermed kan hele mengder gå berserk i offentligheten med en rørende tale.


Det lønner seg å lære å snakke med ild eller har en blomstrende tungen. Kraften til det talte ord er uoverstigelige. Hele nasjoner er enten united eller delt av en dominerende leder som snakket winningly av en sak. Abe Lincoln snakket og overtalte delt amerikanerne å forene, og dette var før moderne lyd systemer og medier ble brukt.


Vladimir Lenin, på den annen side, snakket med brann for å påvirke russiske bønder og arbeidere å bolt fra Czar Rule, og kalte selv på proletariatet eller arbeiderklassen for andre nasjoner å en lignende handling.


Du kan også utøve dette kraftige verktøyet tale veldig troverdig til en person eller mengden ved å bare lære og praktisere de viktigste punktene i offentlige taler. Du kan bli overrasket over at trinnene til potente offentlige taler ferdigheter er meget enkel og lett, men praktisere dem er avgjørende. Levere det talte ord med makt er en vitenskap og en kunst som krever flid.


Makt er oppnådd gjennom beherskelse. Mektige ledere siden gamle sivilisasjoner har mestret måter for det talte ord overlevert til dem av deres forløpere. Og hvis du ønsker å oppnå kraften til det talte ord, du må vedvarende praktisere dine ferdigheter i offentlige taler.

No comments:

Post a Comment