Sunday, July 1, 2012

Lønn For den nye Grad

Fersk ut av college, fleste er begeistret destinasjonssiden den første jobben. Gitt at de fleste grads ikke ha yrkeserfaring, eller bare hadde en deltid jobb mens studere, er det ikke lett å sikre en executive posisjon med en gang.


Starter fra scratch, en har ikke noe valg, men til å starte fra bunnen i en oppføring nivå posisjon deretter i tid flytte til toppen. Utfordringen som de fleste grads ansikt å søke en jobb er konkurransen. Bortsett fra de som hadde nettopp uteksaminert, er det også de som har forlatt forrige jobb og leter etter en ny.


Ifølge eksperter ansette og kompensasjon er det ikke at mange rom å forhandle når en er bare en frisk grad. Dette er fordi vedkommende ikke har betydelig yrkeserfaring som grunnlag for å forhandle frem en høyere lønn sammenliknet med de som allerede har arbeidet før.


Utvalg av fersk grads få lønn er basert på kurset er en ferdig på college. Til de som frivillig å være kartlagt, ble det funnet at mennesker som ble uteksaminert fra fag kunne få en høyere lønn sammenliknet med de som ble uteksaminert fra liberal arts.


Et tips som kan hjelpe litt i tilkoblingsprosessen er å vite potensialet ditt og ikke lett å gi eller selge deg selv kort. I løpet av et intervju, vil det koke ned til hvor mye du skal få. De fleste fersk grads godta hva er gitt umiddelbart og svare "ok" sluttet det. det.


Det er best å bare snakke om lønn når et tilbud er gjort. Hvis intervjuer er bra, kan det vente. I denne perioden, kan en prøve å spørre hvor mye selskapet vil gi for noen i at posisjon så være i stand til å forhandle om at ytterligere senere uavhengig av figuren som ble gitt.


Søkeren kan deretter stille spørsmål som ansvarsområder og nevner at bidraget en kan gi til selskapet er viktigere enn lønn du vil motta viser visningene for rekrutteringspersoner du er en lagspiller.


Søkere kan forhandle mer ved å gjøre forskning på hvor mye andre selskaper som tilbyr for samme jobben før du holder en umiddelbare svaret. Ved å vite denne informasjonen, er det mulig for deg å forhandle lønn som tilbys for litt mer.


Å få en jobb er ikke bare om lønn. Dette inkluderer andre ting som selskapet tilbyr til sine ansatte, og ved å grundig sjekke ut de andre fordelene og perks, det også kan hjelpe i å avgjøre om søkeren må godta jobben eller ikke.

No comments:

Post a Comment