Thursday, July 26, 2012

Seks Sigma jobber

Etterspørselen etter personer med seks Sigma ekspertise er stadig økende. Flere og flere organisasjoner oppdager de mange måtene som Six Sigma-metodikken kan hjelpe dem vokse og forbedre. Som Six Sigma Legg til mange ulike bransjer utover sin genesis i produksjon, kan du nå finne mange service og regjeringen organisasjoner reklame for Six Sigma-hjelp. I tillegg er det ikke lenger de største selskapene ser for seks Sigma hjelpe. Mindre selskaper også tar på Six Sigma-prosjekter og ansetter folk som konsulenter eller fast ansatte. Behovet for heltids Six Sigma-teknikere vil bare øke.


Typer seks Sigma jobber
Det er mange Six Sigma-jobber i mange bransjer på junior og senior nivå. Posisjonene har beskrivelser og kravene som er unike for den organisasjonen og dens krav. Det er sant at mange Six Sigma-posisjoner er fylt internt som organisasjoner trene sine egne folk allerede kjent med organisasjonens kultur i Six Sigma-ferdigheter. Imidlertid nå organisasjoner ofte utenfor å legge til personell med seks Sigma ekspertise for å føre Six Sigma-prosjekter eller selv fullskala implementeringen av Six Sigma i hele organisasjonen. Disse stillingene er vanligvis dedikert heltid til Six Sigma-prosjekter.


Seks Sigma jobber er annonsert under mange titler, ikke alltid så opplagt som "Seks Sigma svart belte," "Six Sigma konsulent," eller "Seks Sigma analytiker." Andre mulige titler omfatter ting som "Funksjonelle Project lede" "Seks Sigma Programbehandling," "Føre analytiker/prosjektleder," "Direktør for driftskvalitet," "Business Process Manager" eller "Senior prosjekter Manager." Uansett nøyaktig tittel, leter organisasjonen etter noen med ferdigheter av seks Sigma svart belte. Svart belte er en person som er opplært i Six Sigma-metodene og opplevde førte tverrfunksjonell prosess forbedring lagene. De vil føre individuelle Six Sigma-prosjekter.


Svært senior Six Sigma-stillinger er noen ganger annonseres. Disse er Master svarte belter, enkeltpersoner opplært i Six Sigma-metodikk som opptrer som hele organisasjonen Six Sigma Programbehandling. De vil føre Six Sigma-implementering på organisasjonen og vil overvà ¥ ke svarte belter og Prosessforbedring prosjekter og gir veiledning til svarte belter etter behov. Master svart belte posisjoner forståelig krever det høyeste nivået av Six Sigma erfaring og kvalifikasjoner.


Kvalifisering for seks Sigma jobber
For å bli vurdert for en Six Sigma-jobb, trenger du en kombinasjon av relevant erfaring for akademiske og arbeid. Først og fremst kvalifikasjonen er å være opplært i Six Sigma, ideelt som en sertifisert seks Sigma svart belte. Dette betyr at formell opplæring fra kvalifisert Six Sigma-konsulenter som har omfattende erfaring i trening og implementering av Six Sigma. Spesiell trening i seks Sigma DMAIC-og/eller DFSS metodikk er ofte forespurt. Den beste læreren er, selvfølgelig, oppleve og organisasjoner vil sterkt foretrekker, hvis ikke insistere, på folk som har fullført minst én Six Sigma-prosjektet.


I tillegg til å ha seks Sigma trening og prosjekterfaring, vil organisasjoner be at du har erfaring i bransjen av organisasjonens virksomhet. Så hvis selskapet er en produsent, vil de vanligvis du ha direkte erfaring i et produksjonsmiljø. Organisasjoner vil be at du har en minimum viss erfaring (ofte fem år) i denne bestemt næringen.


Ledererfaring er et stort pluss og nesten helt sikkert vil være en forutsetning for en teamleder for Six Sigma-prosjektet. Å ha på din CV påvist project management suksess innenfor et strukturert miljø og å kunne vise gode lederegenskaper kommer du langt. Det er fordi ledende og tilrettelegging svarte belter, grønne belter og business team gjennom en Six Sigma-prosjektet er ofte rollen organisasjoner søker å fylle.


Det er også viktige personlige ferdigheter. Du må være i stand til å demonstrere en god forståelse av prosesser og kvalitet metoder og en vilje til å ta et initiativ og føre endre. En annen avgjørende ferdigheter er muligheten til å koble strategi til kjøring av. Sikkerhet å se utover overflaten og være kreativ til å tenke konseptuelt om strategisk forretningsproblemer og utvikle kreative men praktiske løsninger er nøkkelen.

No comments:

Post a Comment