Monday, July 23, 2012

Suksess på arbeidsplassen handler om holdninger og tilnærmingsmåter

Enten du er bare taster inn arbeidsstokken eller har blitt innarbeidet i mange år, eller du oppretter din egen virksomhet, er verden av arbeid en iboende del av alle av våre liv. Og for en relativ få, det er ikke alt om penger.

Våre liv i arbeid verden kan ta mange overganger:

Som tenåring bare skrive arbeid verden, kan det være å tjene nok penger til å kjøpe en bil, klær, råd til datoer og for noen, kan du tjene undervisning i college. Og underveis, oppdage hvis arbeidstypen er en som appellerer nok til å fortsette, eller angir behovet for å prøve noe annet.

For andre, som har tatt en valgt bane gjennom college og forbereder seg på arbeid verden, vil deres fokus være følgende banen til stillinger som de har studert. Selv om det er akkurat som mulig at underveis, kan de oppdager en penchant for noe helt annet.

For de som har vært entrenched i arbeid verden i mange år, er det helt mulig at deres opprinnelige posisjoner og intention(s) kan ha blitt formet eller selv curtailed av behovet for å tjene nok penger til å støtte en livsstil som kan inkludere en ektefelle og kanskje barn og et boliglån.

For andre er det ikke en sjelden forekomst at de har tatt følte, "posten", plasserer og jobbet seg gjennom arbeidsplassen og alle de ønsket når det gjelder personlig gjennomføring, respekt innenfor arbeidsplassen og fått rikdom som de trenger for å støtte uansett hva deres livsstil.

For de som oppretter sin egen virksomhet, det er sjelden at det er gjort rett ut av skolen, men ofte et resultat av erfaringene allerede jobber for noen andre, og i troen på at de kan tjene nok penger til å støtte en ideen/produktet/tjenesten av sine egne, så vel som støtte seg. Og forhåpentligvis, når det gjelder å ansette andre til å støtte denne ny virksomhet, har også blitt erfa om hvordan du behandler ansatte for å få best fra dem.

Uansett hva din posisjon i forhold til en verden av arbeid, en ting er klart - din holdning til arbeidet og/så hvordan du nærmer deg det gjør hele forskjellen i hvor godt du lykkes.

Du vet det gamle ordtak om hvordan det er ingen liten deler, bare små aktører? Det er sånn i arbeid verden. Det er ingen liten posisjoner, bare små Hjerner.

Uansett din posisjon i arbeid verden, er det alltid mulighet til å forbedre din mye. Så hvis du fremme en holdning at du ikke er begrenset til din posisjon, og tilnærming hver arbeidsdag med et åpent sinn og betale oppmerksomhet, vil du oppdage måter som du kan gå fra en salg kontorist å lagre manager i bare noen få måneder.

Nå hvis du tenker på dette høres litt disse reklamefilmer på tv som foreslå du kan gå fra en størrelse 22 til en størrelse 10 månedene med deres vekttap produkt og du tenke til deg selv det høres for godt til å være sant, kanskje du ikke betale oppmerksomhet til del, "kombinert med mosjon og en fornuftig kosthold".

Som er å si, enten det er å miste vekt eller å oppnå suksess i arbeid verden, vil at du bry deg om alt som skjer rundt deg, hva du gjør og gjør en felles innsats for å integrere selv. Med andre ord - vil du måtte arbeide på den.

Akkurat nå er det en tv kommersielle touting hvordan du kan arbeide hjemme og kjøpe en ny bolig eller tjene $7000 i måneden i fritiden... Som betyr høres spennende, men -ikke ett ord er sagt om hvordan du kan gjøre noe av dette. Bare at det er et nettsted som vil vise deg.

Hvis du har vært forledet av slike "komme ons", er det forståelig - alle en vil gjerne være i stand til å kjøpe et nytt hus eller tjene mye penger, og det er de som har oppnådd økonomisk uavhengighet og monetære suksess via Internett. Så hvis du har gått til dette eller andre nettsted søker din formue, det er ingenting å skamme seg om. Men hvis du var å tro at slike kilder ville være svaret på din suksess, ' tid for en holdning justering.

DET ER INGEN SLIKE TING SOM OVER NATTEN SUKSESS

Det er den eneste måten å oppnå suksess ved å planlegge arbeidet ditt og arbeider planen. Og som er mye lettere sagt enn gjort. Av og på Internett.

Tro ikke på skudd at det er "lett", å oppnå økonomisk uavhengighet og monetære suksess via Internett. Det er ikke. Faktisk, kan det godt være enda vanskeligere å lage et vellykket gå av det på Internett i motsetning til i den "virkelige" verden. Hovedsakelig fordi gjøre forretninger på er Internett fortsatt et relativt ukjent antall. Mens i "ekte", verden er det etablert måter å bygge en bedrift og selv godt etablerte bedrifter som er bygd på å hjelpe andre med å bygge en bedrift.

Sikkert er det score av nettsteder som er utformet for å oppfordre deg til å begynne å bygge din egen virksomhet på Internett, men - det er så mange forskjellige holdninger og tilnærmingsmåter mot å gjøre slik at det er ganske overveldende og vanskelig å vite hvilke som virkelig fungerer.

Det har vært mange mennesker som har mistet alt på grunn av etter en viss "garantert", stien for å skape en vellykket virksomhet på Internett.

Beste råd - ikke tilbringe en tynn krone eller med forsøk på å starte din egen virksomhet på Internett før du har tatt en god del tid og gjort omfattende forskning av det som blir presentert som måten å oppnå suksess på Internett.

Og hvis du oppnå en tilstand der du tror at du vet hva vil fungere for deg - være forberedt på å arbeide, fungerer, fungerer. Å etablere og opprettholde en livskraftig bedrift på Internett er ingen gratis eller enkel ride.

Og hvis du arbeider i den "virkelige" verden, her er den virkelige avtalen-

For å oppnå suksess fra/med/i enhver posisjon, de første trinnene du kan ta er å være på jobb hver dag, på tid og er enig, uten spørsmål, for å gjøre det som er spurt av dere.

Selvfølgelig, du bør ikke gjøre noe uetisk, men i dagens arbeid verden, det er svært sjelden at en arbeidsgiver ville selv foreslå slik. For mye korrupsjon og uetisk atferd har vært utsatt, og for mange organisasjoner er etablert for å beskytte mennesker på arbeidsplassen for dette for å være en vanlig forekomst.

En nøkkel eksempel på praktisere en positiv holdning og tilnærming angående din arbeid posisjon: vurdere din arbeidsgiver, hele veien til toppen posisjon, som en person i stedet for «THE MAN». En person, akkurat som deg, som måtte starte et sted, lære tauene og foreta klatre hvor de er.

Deretter ta en titt på det store bildet og spør deg selv hvor mye du vet for å være i stand til å kjøre et selskap med alle dens kompleksiteten, helt ned prosessen med å ansette du.

Hvis du anser dine overordnede som personer som har ikke bare tjent sine posisjoner, men som personer som har til å fortsette å tjene sine posisjoner, som involverer mye mer enn din posisjon, du synes at din holdning og tilnærming mot dem og følgelig erfaring med å jobbe med dem, vil øke eksponentielt.

Så hva vi snakker om her er å lære å justere din egen holdning og tilnærming til å bli et aktivum til arbeidsplassen, som selvsagt vil nytte deg. Og ved å være et aktivum, de som er i posisjon til å hjelpe deg fremme innen arbeidsplassen vil være mer sannsynlig å gjøre dette.

Hvis du legger til denne blandingen en vilje til å gå det ekstra trinnet, ved donére minst din entusiasme for å lære mer, gjøre mer, så du virkelig vil bli lagt merke til, og Ja, forfremmet til nivået av incompetence, som spøk går.

Se, fleste blitt egne verste fiende i arbeidsplassen på grunn av deres lackluster holdninger og tilnærmingsmåter. I stedet for på utkikk etter måter at de kan holde deres dager på jobb minst interessant, hvis ikke spennende, som bare naturlig fører til fremskritt, de begynne å se på klokken, goofing, ringer av syk og vanligvis begynner å se sin posisjon som en dead end jobb.

Det er ikke for å si at det ikke er ganger når arbeid stillinger er virkelig døde ender, men igjen, med en bedre holdning og tilnærming, en kan minst gjøre best av det, og begynne å se for en annen posisjon som kan være mer tilfredsstillende.

Det er flere viktige fordeler av å gjøre mest mulig ut av din nåværende posisjon for arbeid mens du søker en annen:

1) Det er et faktum at det er mye lettere å finne ny jobb når du allerede er ansatt.

Og -

2) Det gir mulighet til å gi en to ukers varsel, som regnes som en vanlig høflighet innenfor arbeid verden. Gjør så kan du forlate en stilling med en positiv referanse, og vise seg å din nye arbeidsgiver som din holdning og tilnærming er om å gjøre rette.

INGEN MÅ TRO DE BLIR SITTENDE FAST I EN DEAD END JOBB

Selv om du er noen som har vært på samme arbeidsplassen uten følelse som du er på den "fast track", til å forbedre mye, men du tror det er bedre å ha en jevn jobb enn risikoen arbeidsledighet fordi du har ansvar - ta en god, hardt, lenge betrakte din holdning og tilnærming mot din posisjon for arbeid og begynne å tenke i form av hva du kan gjøre for å forbedre det, i stedet for lamenting hvordan det mangler.

Men hvis din innsats ikke forbedrer din posisjon, kan du begynne å sende ut igjen. Tro det eller ei, elsker arbeidsgivere av andre selskaper, spesielt hvis de er i konkurranse med din nåværende arbeidsgiver, å "stjele", bort en lang tid ansatt. Slik overgang er vanligvis akkurat det du trenger å oppnå fremskritt du hadde vært søker.

Deretter har vi den relativt sjelden enkelt der holdning og tilnærmingen har vært å delta aktivt i deres arbeidsplassen mens "absorberende", alt de kunne før de oppnår en tilstand av selvtillit tillit som fører dem til å tro de har det som trengs for å finne ut på sine egne.

Det kan være med en forbedret produkt/tjeneste basert på deres tidligere arbeidserfaring, eller det kan være basert på solid forskning på en idé til et produkt/tjeneste de har skjedd på som de mener det er behov, og de tror de kan markedet.

Disse personene har definitivt valgt veien mindre reist - hvis det var lett, alle ville være å gjøre det.

Alt vi kan gjøre er støtte dem for de av oss på sidelinjen, men vi kan, for å hjelpe dem å oppnå suksess.

Uansett bane du er på med hensyn til en verden av arbeid, Ergo - diskriminere suksess ikke. Det er like tilgjengelig for alle, uavhengig av alder eller kjønn. Du har bare å dyrke og praksis hardt vunnet erfaringer av dem før du og alltid være på utkikk etter muligheter til å forbedre.

Hvis du er seriøs om å oppnå suksess i din arbeidsplass, som en arbeidsgiver, en ansatt eller som noen som er selvstendig næringsdrivende, gjøre litt forskning og Oppdag ressurs laget for å hjelpe deg å forstå arbeid verden og hvordan det fungerer, fra alle kanter.

No comments:

Post a Comment