Tuesday, July 10, 2012

Vis allsidighet - It�s MCP-måte

Så hva er så farlig med å være en Microsoft Certified Professional også kjent som MCP? Er det cachet av å ha noen ekstra bokstaver bak navnet ditt på CVen? Vel, hvis du er i den slags ting, sikker. Men la potensielle arbeidsgivere som vet om at Microsoft-sertifisering kan åpne noen dører for deg i din søken etter en ny jobb.


Tar MCP kurs og bestått MCP-eksamener for sertifisering er kanskje best og bare måte for å la potensielle sjefer vite at du forstå og Greenpeace mest opptil dato teknologi og produkter som kommer fra Microsoft. Uten å gå gjennom formelle MCP-opplæring, ville du ha en ganske tøff tid relésending din kunnskap til gjeldende manager eller fremtidige arbeidsgivere. De liker å se disse lite formell bokstavene som MCP på CVen. Disse arbeidsgivere synes å stole på at en Microsoft-sertifisering.


Så hvem som vanligvis går gjennom MCP-kurs? Svaret: enkeltpersoner som er mest sannsynlig at du trenger en rekke teknologisk kunnskap. Dette kan være selger skyve programvare eller andre tekniske produkter. Konsulenter, produktdesignere og selv trenere kan ha nytte som en MCP. Selv personer med andre sertifiseringer som MCSE fordelen. De er vanligvis nettverksadministratorer og ingeniører eller teknikere gi støtte til sluttbrukere. MCP-trening i MCP-kurs vil vise ferdigheter med ett Microsoft-operativsystem som Windows 2000 eller Windows XP.


Den kule tingen om MCP er at du må passere bare en sertifisering test fra gjeldende Microsoft-materiale. Det betyr at du ikke kan teste på noe utdatert. Og en påminnelse er at testen ikke på nettverk grunnleggende. Dette fortsatt forlater feltet Åpne på en rekke MCP-eksamener å velge mellom. Har din bedrift SQL databaseservere? Kanskje kan du vurdere ett av flere eksamener på utforming eller administrere SQL-servere.


Kanskje innebærer din drøm jobben e-handel eller webområdet design. Ta en titt inn MCP-opplæring i temaet for nettstedet servere eller handel-servere. Hvis du er kundeservice tenkende, ta MCP-eksamener i feilsøking stasjonære systemer for brukere eller støtter e-postservere. Vær oppmerksom på at eksperter i den teknologiske sektoren bidra til å utvikle disse eksamener, så du vil bli testet på den nyeste og beste teknologi.


Når du får en MCP, viser du din teknologiske allsidighet. Det er også fordeler som følger med bestått disse MCP-eksamener. Du er oppdatert med den nyeste informasjonen gjennom nyhetsbrev, og du vil også få invitasjoner til spesielle rundebordskonferanse grupper, kurs og konferanser. Dette er også et perfekt nettverk verktøy!


Bare vurderer en Microsoft-sertifisering er skritt i riktig retning for din karriere. Med en MCP, kan du vise den som liberal arts-grad i sertifiseringer. Du kan spesialister med en stor i MCSE eller MCSD. Men for å ta det første skrittet, MCP er veien å gå.

No comments:

Post a Comment