Saturday, July 7, 2012

Fire sunn fornuft Tips For telefon intervju

Her er en telefon intervju tips verdt å vurdere: smil. Et smil er en magisk ting, og i tillegg til å bli sett i person kan det følte på avstand. Når du gjør en telefon intervju, ikke tror at fordi personen på den andre enden av telefonen kan ikke se deg at smilende og andre positive kroppen bevegelser er ikke viktig. Den beste intervju spissen som noen gang ble gitt var til å smile og gjøre positive bevegelser. Faktisk, snakker mange folk med hendene. Hvis du gjør, kan du vurdere en telefon-hodet angitt å frigjøre hendene.


Et annet tips som vil være verdt sin vekt i gull er å ha en god kvalitet-telefon. Det kan virke dum å selv nevne det, men bedre kvalitet telefonen du bruker, jo bedre stemmen din høres. År siden leide alle hans eller hennes telefoner fra telefonselskapet lokale verktøyet. Disse dager menneskene eier sine egne telefoner, og mens mange mennesker bruker god kvalitet telefoner, mange bruker ti og femten dollar telefoner de har funnet i det lokale lageret for dollar eller rabatt mart. Disse telefonene er greit for å snakke med din ektefelle kanskje, men for bedriftsbruk gjør en god business inntrykk, og bruk en god telefon. Legge til dette tipset til mix også: bruke en fasttelefon med en ledning, og ikke en mobiltelefon eller trådløs telefon. Batterier, spraking lyder, dårlig celle nettsteder og været forstyrrelser kan gjøre deg høres dårlig i den andre enden, og du kan ikke engang at det. Når du gjør din telefon intervju vil du være klar og gjøre et godt inntrykk. Ta dette tipset til hjertet, og bruk en god kvalitet fasttelefon.


Jeg mottatt en gang et tips fra en headhunter som spesialiserte seg i å finne folk jobber. Mens det virket som sunn fornuft, jeg innså at det var et tips av verdi, og anbefaler den til mottakere i dag. Gjør leksene dine på selskapet før din telefon intervju. Gjør et søk på Internett ved hjelp av Yahoo, Google, MSN, Dogpile eller noen av de store søkemotorene. Slå dem opp i en online database som Dun og Bradstreet eller InfoUSA. Hvis du ikke har enkel tilgang til disse online-verktøy, gå til ditt lokale bibliotek og fortelle reference librarian hva du gjør. Han eller hun vil bli glad å skaffe du med informasjonskilder som vil hjelpe deg synes kunnskapsrik når å ha din telefon intervju.


Det siste tipset å huske på er å være deg selv og være komfortabel. En av de beste måtene å være deg selv og vedlikeholde komfort under din telefon intervju er å praktisere intervjuet. Spør en venn til å spille av en del av sjefen. Ringe din venn på telefonen, og gå gjennom en uekte intervju, besvare alle spørsmål som du tror intervjuer er sannsynlig å spørre. Håne prøvelser hjelp advokater, og øvinger hjelpe musikere. Den bare er fornuftig at en praksis intervju vil hjelpe intervjueren. Mens det kan virke dum, er dette en telefon intervju tips du bør ta til hjertet.

No comments:

Post a Comment