Tuesday, July 24, 2012

Mørk hemmelighet å få Bank-Out anbefalinger endelig avslørt

Alle av oss vet én eller to personer som ikke er spesielt god på hva de gjør, og ennå er de synes alltid å være de som får fremover i livet. De går videre, mens alle andre er å sitte og se.


Det ville ikke være så meget irriterende hvis de var de mest fortjent - den mest intelligente, den dyktigste eller de mest hardt arbeidende. Men det synes aldri å arbeide ut sånn.


Det enkle faktum i saken er at det tar to typer kompetanse for å komme videre i verden i dag: muligheten til å gjøre en god jobb og -hva blir stadig viktigere - muligheten til å lande en god mulighet i utgangspunktet. Dessverre for de fleste av oss lærte våre lærere bare oss å utføre vel; de tilbringer ikke mye av tiden viser oss hvordan å stake våre krav - hvordan å sikre at vi får kreditt, belønninger og muligheter som vi fortjener. Som var ment for å være automatisk.


Vel, er det ikke!


Det er en jungel overalt! Hele livet, kan du forvente at du vil være der ute også - igjen og igjen - kjemper for din plass i verden. Det er ikke nok til å være en annen god also-ran; vellykket kandidater vet de må skille seg ut i en overfylt-feltet. De må bli lagt merke til før de kan noensinne håper å få tilbud.


Det er derfor bokstavene i anbefaling er viktigere nå i jobb søkeprosessen enn noensinne - ofte viktigere enn din CV. Hvis du noen gang har vært involvert i å ansette, så vet du det ikke tar lang før alle de fortsetter start lød likt. Gjenoppta etter CV - hele bunken begynner å bli en dimme.


Bokstavene i anbefaling er forskjellige. Hardtslående, målet meninger fra virkelige fagfolk som faktisk har jobbet med du kan kommunisere mer om hva du tilbyr enn du kunne bli i en CV... som er, hvis du kan få den høyre bokstaven.


PROBLEM: Få god anbefaling bokstaver ikke lett - selv når du fortjener dem!


Mennesker er ofte motvillige til å skrive brev av anbefaling - selv når du er mer enn fortjent. hvorfor? Vel, er en typisk unnskyldning at de er for opptatt. Gjør et brev av anbefaling kan tross alt, ta litt tid - særlig hvis du ikke gjør dem ofte.


Selv så er ofte mangel på tid bare en unnskyldning; Det er ikke den virkelige grunnen til hvorfor folk flest ikke liker å skrive brev for anbefaling. En mer felles- og mer pinlig - grunn-ledere er motvillige til å skrive Referansebrev er at de ikke tror de kan gjøre en god jobb. Faktisk, frykter de at et brev de skriver vil være så ille som det vil gjøre dem se unprofessional, og du og personen som mottar brevet mister respekt for dem og organisasjonene de representerer.


Selvfølgelig, vil ikke de fortelle deg at; du vil ikke bare noensinne får brevet.


Åpenbart skjønt, har noen mennesker funnet ut dette. De er i stand til å sikre typer bokstaver som muligheter resten bare kan drømme om.


Hvordan gjør de det?
-Er de bare bedre enn alle andre?
-De arbeider hardere?
-Er de smartere eller bedre utdannet?


I de aller fleste tilfeller er svarene på disse spørsmålene ingen, ingen og ingen!


De er ikke bedre eller smartere; de vite bare hemmeligheten.


Deres tilnærming er så enkelt som det er effektivt: de skriver deres bokstavene i anbefaling seg!


Du har sikkert sett glødende bokstavene i anbefalingen som...
-få folk til å stå opp og ta varsel
-imponere rekruttererne og kolleger
-gir den mest effektive konkurransefortrinn tilgjengelig i krigen for rask tilgang til muligheter!


Jeg sier at disse bokstavene i hovedsak bare annonserer - som partisk som noe annet - skrevet av kandidatene seg selv?


ja! Det er akkurat hva jeg sier, og for en svært god grunn... det er helt sant! Det er den skitne lille hemmeligheten som alle de mest vellykkede kandidatene allerede kjenner.


Nå Tenk på dette: Hvordan kan du muligens konkurrere uten å gjøre samme?


Svaret er: du kan ikke!


Hvis du er alvorlig om destinasjonssider hvilke muligheter du virkelig fortjener i dagens konkurransepregede miljø, så du har ingen valg... må du ta initiativ. Det tar virkelige nerve å skrive din egen brev av anbefaling for noen andre til å signere, men det er måten virkelige movers og shakers gjør ting skje.

No comments:

Post a Comment