Thursday, July 5, 2012

Spesielle hensyn for følgebrev For lærere

Følgebrev for lærere trenger å understreke kvalifikasjoner, samt holdning. Utdanning som profesjonelle trenger til å komme inn i feltet med en holdning av tjenesten som er kombinert med en forpliktelse til fortreffelighet og et ønske om å arbeide tett sammen med studenter. Alle disse punktene, bør gjenspeile som skal CVer for lærere og andre selv markedsføringsmateriale som brukes av utdanning fagfolk.


Når skrive en for lærere som er mest profesjonelle gjenoppta forfattere og jobb rådgivere ta hensyn til behovene til skolen eller skolesystemet blir brukt på. Følgebrev for lærere leses ved skolen inspektør, rektor, HR direktør og andre fagfolk i utdanning. I tillegg er i noen skolen systemer følgebrev for lærere klar av medlemmer av the school styret. Siden lærere er det å instruere og utdanne unge sinn må det være spesielt godt skrevet, uten stave- og grammatiske feil. Utskriftskvalitet er avgjørende, som er god kvalitet papir som samsvarer med den CV og referanse ark. Følgebrev for lærere, etterfulgt av CVer for lærere, er det første visninger som er laget av lærerne til deres nye potensielle arbeidsgivere og må være fri for feil. Det må også understreke det faktum at læreren er en profesjonell, med Akademiske kvalifikasjoner i feltet, i tillegg til erfaring, hvis aktuelt.


Undervisningen er et yrke som de fleste inngå for kjærligheten til læring og et ønske om å figuren fremtidige generasjoner. De fleste lærere er ikke interessert i å gjøre en masse penger, eller ville de være i en annen linje med arbeid. Sikker, de trenger å gjøre en anstendig leve, men undervisning er ikke en "bli rik" yrke. Følgebrev for lærere bør også understreke det faktum: at potensielle læreren er en dyktig og trenet profesjonell med et ønske om å forme fremtiden av undervisning studenter – uansett alder – utpekte emnet, også kritisk og analytisk tenkning ferdigheter de vil bruke senere i livet.


Følgebrev for lærere har å si mye, men de fortsatt skal ha grunnleggende følgebrev, skrive regler og være så kort som mulig. Det kan være skrevet i et standard blokkerte avsnitt-skjema eller i en punktmerket skjemaet. Begge former er bra, og når du klargjør følgebrev for lærere personlige preferanse av stil og et format bør tas i betraktning, i tillegg til publikum. Administratorer som skolen superintendents og principals er trolig bedre nådd med punktmerkede skjemaet, mens skolen styremedlemmer har en tendens til å være medlemmer fra andre yrker og mer tradisjonelle paragraphed formatet er trolig et bedre valg hvis de tiltenkte leserne.


Når involvert i en jobb-jakten, bør lærere bruke tilstrekkelig tid på følgebrev, siden det introduserer CVen, og gjør det mer sannsynlig å bli lest. Det må være godt skrevet, til å presentere læreren i best mulig lys.

No comments:

Post a Comment