Sunday, July 22, 2012

Medisinsk transkripsjonstjenester studenter � hvordan tjene ekstra penger

Så du tar et medisinsk transkripsjonstjenester kurs, men virkelig trenger å gjøre litt ekstra penger. Det er vanskelig å være student og måtte jobbe bare deltid eller ikke fungerer i det hele tatt. Men det kan være et par ting du kan begynne å gjøre penger til du har fullført kurset.


Hvis du virkelig ønsker å jobbe hjemmefra, deretter vurdere generelt transcribing til du har fullført kurset MT. Dette vil gi deg masse å skrive praksis og lytteferdigheter mens å tjene ekstra penger.


Det første trinnet er å finne noen klienter. Du kan bruke billig annonseringsstrategier for å gjøre dette. Ta ut noen enkle flygeblad på datamaskinen og passere dem rundt.


Noen gode steder er universiteter, skoler, juridiske og forsikring kontorer, sosialt arbeid kontorer og offentlige kontorer.


Flere tjenester du tilbyr bedre sjansene dine for å finne arbeid. Du kan tilby tjenestene like gjenoppta skriving, Generelt transcribing, administrativ hjelp og besvare e-postmeldinger. Tenk på ferdighetene du har for å hjelpe deg med å utvide antall tjenestene du tilbyr.


Du kan også prøve å finne arbeid på nettet. Det er noen nettsteder som du kan gå til, og byr på prosjekter, Elance.com har alt fra administrativt arbeid til software design.


Finne noen prosjekter på side kan være den perfekte løsningen til du finner arbeid som en medisinsk transcriptionist. Den kan også gi verdifull erfaring samtidig som du Bygg ditt nettverk.


Og hvis du virkelig trenger å arbeide mens han studerte, så det er greit. Du kan alltid studere deltid mens du arbeider på siden. Det er bedre enn å være økonomisk stresset eller avslutte ditt kurs fordi mangel på midler.


Disse kan være vanskelige tider, men bare Tenk fremover og holde motiverte med tanke at når du er ferdig med kurset skal du har noen store økonomiske muligheter.

No comments:

Post a Comment