Monday, July 16, 2012

Uansett hva du gjør, ikke avslutte jobben din!

I verden er i dag basert på arbeidet. Du jobber for noen andre. Du arbeider for deg selv. Du eie din egen bedrift og du arbeide på den. Du eier en annens virksomhet, og de fungerer for deg. Du er en mover og en shaker og folk overalt fungere på grunn av du og din innflytelse.


Arbeid arbeid arbeid arbeid arbeid!


Liker du å arbeide? Har du liker commuting hver eneste dag, å kaste bort timer og timer av livet bak hjulet? Elsker du sjefen din? Kollegene inspirere deg til å bli en bedre person? Kan du FORESTILLE livet ditt uten at jobben til å holde deg sammen?


Vel, heldigvis, trenger du ikke å! Utnytte alle av følgende begreper som en påminnelse om at uansett hva som skjer, hva som skjer, aldri noen gang avslutte JOBBEN!


College - gå gjennom 4 år av high school som ønsker å gjøre noe, men få drukket, narkotika og ha sex. Bli nektet alle som av din hele samfunnet. Nå betale $20,000 til $40.000 per år, flytte til en flersengsrom unsupervised der du kan nyte så mye sex, narkotika og videreselging av alkohol som du vil, og deretter forventes å fokusere på din Karrieremål. Dette er fornuftig, rett?


Job jakt - dette er enkel. Du kan ikke få en anstendig jobb fordi du ikke har noen erfaring. Du kan ikke få noen erfaring fordi du ikke har en anstendig jobb. Gjenta.


Lønn - du gjøre masse penger, rett? Faktisk, du ønsker kan du gi noen tilbake til din arbeidsgiver hver uke. Tross alt, de har vært raus nok til å gi deg en jobb, minst du kunne gjøre er å legge til noen av dine egne ynkelig lønn allerede fett bankkontoer.


Management - sjefen din kunne ikke være noe smartere eller mer i kontakt med du og kollegene stipendiat. Faktisk, er det et mirakel at sjefen din er bare en leder, og faktisk ikke eier hele selskapet. Han eller hun er faktisk, din svært styrende lys. Ikke gjør noe for å sette på spill som verdifull ressurs!


Dagskift - her er et spørsmål: med lyse idé var det for nesten hver person i Amerika å gå på jobb på nøyaktig samme tid, gå til lunsj på nøyaktig samme tid, og til å forlate på slutten av dagen på nøyaktig samme tid? Livet ville ikke være lettere hvis du ble tillatt å telependler, angi din egen timer eller kanskje tenke på din egen oppfinnsom måte å få jobben gjort hver dag. Stick med dagskift, og passerer veien raseri, vennligst.


Medarbeidere-nå her er en flott idé. Ta en hel haug med folk som har absolutt ingenting felles bortsett fra deres behov for en svært liten lønnsslipp, tvinge dem til situasjoner som de hater, og be dem om å få, smile, og være lagets spillere. Ikke glem å gi et wink og en nikk Råner Bob på kontoret som kan faktisk ikke selv eier en dusj eller parfyme Pam som mener at personlige aroma produkter skal være doled ut på serverer størrelser, ikke i spritzes.


Fordeler - takke Maker du kan arbeide mellom 50 og 80 timer hver uke for privilegiet av å betale hundrevis av dollar av pengene at du arbeider 50 til 80 timer hver uke for en fordeler pakke som ikke dekker undersetsig i tilfelle du ender opp på sykehuset og måtte bo i 50 til 80 timer hver uke. Var det en run-on setning?


Pensjonsplan - her er en annen perle av dagens samfunn. Arbeid for samme selskap i 40 år måtte bryte for å tjene en pensjonsplan som gir deg en liten ukentlige prosentandel av pengene som var ikke nok for deg å leve ut av i utgangspunktet.


Som konklusjon, synes det at vi har klart vist at får og holde på en corporate posisjon er DEFINITIVT noe som du vil gjøre.


Imidlertid, hvis du tror at noen eller alle de ovennevnte ringene veldig sant, og du bare vil ut, så for all del, ta spranget. Latterlig scenariet illustrert ovenfor vil fortsatt være der senere hvis du bestemmer deg for å gå tilbake til det!

No comments:

Post a Comment