Wednesday, July 25, 2012

Hvordan å følge opp for å få den spesielle jobbintervju

Finne og bruke for høyre jobb er bare halve kampen. Du har tilbrakt uker perfeksjonere følgebrevet og å finne akkurat retten gjenoppta stil for dine behov og ønsker. Når CV og følgebrev er sendt, er det tid til å spille spillet venter. Du kan sitte hjem for timer, dager eller uker før høre ordet. Eller du kan aldri høre tilbake. Så hva er det neste trinnet i å få et jobbintervju?


Oppfølging. Mange jobbsøkere er fristet til å bare lene seg tilbake og vente på en samtale, men den beste tingen å gjøre er å følge opp selv. På den måten du viser personalansvarlige med at du er virkelig interessert i posisjon og har det som trengs for å få jobben gjort.


Så hvor lenge vil du vente før følge opp? De fleste rekruttererne enig, minst en uke. På den måten de har rikelig med tid til å vurdere din CV, og få ting i rekkefølge. Mens det kan være lett å ringe neste dag, er sjansene din CV sitter fremdeles i innboksen sin venter på gjennomgang. Så gi personalansvarlige med minst en uke eller to før følgende opp. Da gjerne spør når er et godt tidspunkt å møte for en jobbintervju.


Når du ringer for å be om en jobbintervju, kan du holde det enkelt. Øv inn hva du ønsker å si på forhånd, og pass på at du er fri for støy og distraksjon. Introduser deg selv og minne rekrutterer om din CV. Staten jobben du er interessert i, og spør når ville være en god tid til å sette opp et jobbintervju.


Hvis du får en melding, kan du legge igjen en beskjed eller bare ringe tilbake senere. Men bare la én eller to meldinger - fordi det siste du ønsker å gjøre er å irritere personalansvarlige med jobben.


Hvis du ikke føler deg komfortabel oppfølging av telefonen for en jobbintervju, kan du prøve å sende dem en kort e-post. Ikke bare vil det gi deg muligheten til å be om en jobbintervju, men du kan også sende langs din CV igjen uten tilsynelatende for trengende.


Her er noen tips til landing at jobbintervju i følge opp e-post.


-Sett hele navnet ditt og tittelen på plasseringen du har søkt på Emne-linjen.


-Skriv en profesjonell oppmerksom på at reiterates kvalifikasjoner og interesse for jobben.


-Tilknyttet din CV igjen. (Ikke gjør rekrutterer måtte grave skjønt gamle e-post se etter den.)


-Ta med fullt navn i navnet på din CV.


Ikke glem å korrekturlese nøye før du treffer "Send"!


Sist men ikke minst, motstå trang til å bare sende din CV uten oppfølging samtale eller e-post på nytt. Denne taktikken kan faktisk backfire, og ende opp ødelegger sjansene dine for landing jobbintervju.


Personalansvarlige kan finne en annen kopi av din CV på filen og tror at du ikke kanskje engang vet at du har brukt for den samme jobben to ganger. Så bare ikke gjøre det.


Copyright 2006 av David Green

No comments:

Post a Comment