Wednesday, July 11, 2012

En karriere I Medical Transcription: Er det For deg?

Du har svært sannsynlig hørt om noen som gjør en god bo som en medisinsk transcriptionist. Han eller hun arbeider selv fra komforten på deres hjem. Og har du sannsynligvis spurt deg selv om dette kan være en karriere-alternativ for deg.


Det kan godt være. La oss ta en titt på fakta.


Hva er medisinsk transkripsjonstjenester? I løpet av deres arbeid diktert leger og andre helse profesjonelle gjør innspillinger av forskjellige ting, inkludert fysisk eksamen observasjoner, pasientens sykehistorie, operative rapporter, henvisning bokstaver, utslipp sammendrag, observasjoner vedrørende bildebehandling data og så videre.


En medisinsk transcriptionist lytter til disse opptakene og transcribes dem inn i medisinske rapporter, korrespondanse, etc. Hun lytter til et segment av innspillingen, stopper avspilling og nøklene i hva som er sagt før du går til neste manøver. Hun kan gjøre noen redigering for bedre grammatikk og klarhet.


Transkribert dokumentet sendes tilbake til helsevesenet leverandør som deretter vurderinger det for nøyaktighet og får det signert. Disse dokumentene blir en del av pasientens sykejournaler poster og kanskje Forsikringsoversikt.


For å være effektive i denne jobben, må du forstå medisinsk terminologi godt. Som inkluderer anatomi, farmakologi, diagnostiske prosedyrer, behandling vurderinger og mer.


Mange avstand utdanning programmer, høgskoler og yrkesfaglige skoler tilbyr etter opplæring i medisinsk transkripsjonstjenester. Har en grad er ikke avgjørende. Med en hjemme-studie selvfølgelig, kan du vanligvis hente nødvendig kunnskap innen et år, ofte i mindre enn ni måneder.


Du kan finne arbeid i sykehus, laboratorier, lege kontorer, firmaer som tilbyr transkripsjonstjenester, regjeringen medisinske fasiliteter og så videre. Jobbe hjemmefra er også en mulighet, og mange arbeidsgivere tilbyr arbeid på home alternativer for transcriptionists. Bortsett fra at arbeide mange enkeltpersoner som uavhengige kontraktører.


Med erfaring er det mulig å flytte inn i ledende stillinger, som inkluderer redigering arbeid, undervisning, consulting, etc.


Hva slags utstyr du trenger, hvis du ville gjøre medical transcription hjemme? Ikke så veldig mye--en datamaskin med en medisinsk spellchecker, skriver, en Transkribering og referanse bøker er om alt du trenger. For å hjelpe deg lagre på den faktiske å skrive, kan det hjelpe en word expander verktøyet. Hvis du er på et stramt budsjett, kjøpe andre hånden utstyret vil gjøre like bra.


Medical transcription arbeid samtale for bestemte ferdigheter og tankesett. Bortsett fra grunnleggende dataferdigheter, må du være detalj orienterte. Hvis detail arbeid borringer du til tårer, kan dette ikke være karriere for deg.


Du må vite å skrive, selv om hastigheten kommer med øvelse. Du burde likeledes har utmerket lytteferdigheter og grammatikk ferdigheter.


Hvis du planlegger å arbeide hjemmefra, er det viktig å være komfortabel med arbeide alene og møte tidsfrister. Du må være et selvportrett startpakke som kan arbeide konsekvent uten å være drevet av en sjef.


Gitt veksten i helse praksis og sykehus og behovet for standardisering av poster, er etterspørselen etter medisinsk transkripsjonstjenester sannsynlig å holde voksende. Du bør nøye analysere argumenter for og imot av dette feltet før venturing inn i den. Medical transcription gir en givende og oppfylle karriere for mange mennesker, og det kan gjøre det samme for deg også.

No comments:

Post a Comment