Wednesday, July 18, 2012

Trene dere med læretid metoden

Hvordan læretid oppstår? Hvordan kan det genereres? Lære et nytt, høyt kvalifisert yrke krever en grundig, praktisk, forpliktet treningsfølelse. Det fyll-i trening gapet i disse stedene der tilsyn er nødvendig og gir praktisk hjelp og en solid forståelse av hvordan en bestemt prosess fungerer. Læretid er en av de mest vellykkede metodene enhver person kan bruke til å utvikle nye ferdigheter, særlig i en svært teknisk håndverket. For eksempel kan du ikke bli elektriker ved å trekke et par ledninger frem bilen din fjernkontroll og hekte dem opp til lysbryter i huset. I stedet, lærling under en elektrisk ekspert å lære den mest verdifulle, sikreste metoden for å arbeide med elektrisitet.


Så hva er læretid? Den inneholder vanligvis heltids erfaring på arbeidsplassen der du faktisk lære å gjøre "arbeid" mens du utfører nødvendige oppgaver. I denne "hands-on" miljø plasseres under oppsyn med en dyktig trener eller reise-arbeidstaker. En stor fordel av on-the-job læretid er å ha en inntekt mens du lære. Du kan også motta detaljert opplæring samtidig ved å ta bestemte, teknisk klasser som er direkte knyttet til din nye okkupasjon. Denne opplæringen er ofte i tillegg til din vanlige jobb plikter, så være forberedt for en stor tid investering.


Ved å fokusere tungt på praktisk arbeidserfaring og detaljert klasserommet studie, er langsiktig suksess et vanlig resultat for alle virkelig dedikert til deres okkupasjon. Læretid programmer oppretter noen av de mest høyt kvalifisert, svært betalt personene som jobber på deres arbeidsplasser hvor som helst i verden.


Denne metoden for trening kan faktisk være den eldste formen for læring hvor som helst. Sikkert ble det brukt ved tidlig amerikanere, inkludert George Washington (surveyor), Benjamin Franklin (skriver) og Paul Revere (sølvsmed). Faktisk, Kongressen vedtatt National læretid Act i 1937. De gjorde dette for å anerkjenne betydningen av læretid i utviklingen av høyt kvalifiserte arbeidstakere i ulike bransjer, inkludert produksjon, public utilities og konstruksjon. Senere læretid vokste å inkludere brann, politiet, sikkerhet og andre nødstilfelle relaterte yrker.


I dag, er det hundrevis av forskjellige yrkesmessig læretid programmer og kategorier i og rundt USA. Hver stat har oppsyn med og administrerer informasjon om sitt eget program, men de federally er godkjent. Når du har fullført en læretid Opplæringsprogrammene, vil du få en læretid sertifikatet som er anerkjent landsomfattende. Det er også legitimasjonen du vil finne den mest relevante og bærbare i de fleste bransjer rundt om i landet.


Men læretid er ikke for svak til hjertet. Selv før jobben og opplæring i klasserom, må du bruke, må du kanskje vente til posisjoner og muligheter som er tilgjengelige. Faktisk noen programmer kan ha ventelister eller de kan bare akseptere nye søkere på bestemte tidspunkt i løpet av året.


Selv om læretid er en fantastisk yrkesmessig læring mulighet, er det ikke et alternativ for å gjennomføres lett. Veie alternativer og foreta en utdannet beslutning om tid og andre forpliktelser, før du hopper til en læretid-programmet.

No comments:

Post a Comment