Tuesday, July 17, 2012

Nettverk vei til et arbeide hjemme jobb

Når du først begynner å lete etter en arbeidet hjemme jobb, er det enkelt å få motet. Posteringer for arbeide hjemme jobs kan bli knappe og når de kan komme opp, konkurransen blant søkerne er hard. Hva mange moms ny telecommuting ikke vet er at det er en annen måte å lande et arbeid hjemme jobb – nettverk. Mange mennesker får sitt arbeid hjemme jobber direkte fra eller som en henvisning gjennom andre de nettverk med.


Når du er nettverk, er du ikke aktivt jakter et arbeide hjemme jobb. Viktigste fokus bør være på å gjøre nye venner i Telecommuting samfunnet. Nedover veien de vennene kan sende deg en leder for en god jobb, men først må du gjøre disse vennene.


La oss ta en titt på fire forskjellige måter å nettverk i arbeidet hjemme samfunnet.


Oppslagstavler
Oppslagstavler er en flott måte å nettverk med andre luften eller via telekommunikasjon. Tilbringe tid stille spørsmål og svar på spørsmål av andre mennesker. Du kan ikke se noen umiddelbar avkastning for tid som er investert i nettverk på boards, men det vil lønne seg i det lange løp.


Hvis du er en person som er nyttig og godt likte på meldingstavlen, og en av de andre styremedlemmene kommer over en plassering ikke som er kvalifisert for, eller de bare ikke trenger ekstra arbeid i øyeblikket, vil de sannsynligvis tenker på deg og sende leder vei (og du bør gjøre det samme).


Hvordan du oppretter disse typer relasjoner er hva du arbeider for å skape gjennom nettverk på oppslagstavler.


Online-grupper
En av de største online gruppene er Ryze-nettverket, men det er også Google, Yahoo og MSN Groups. Hver av disse nettverkene har grupper på ethvert emne under solen.


Søk etter Telecommuting grupper og lurk i nærheten noen for en stund. Du finner en eller to grupper som ser ut som en god passer for deg, og deretter begynne å delta.


Instant Messenger
Etter at du har fått vite noen andre datapendlere i styret eller i gruppene, nærme dem om utveksling av Instant Messenger-IDer. Du vet har en rask one-on-one måte å holde kontakten med dem og til ytterligere build en relasjon.


Lokale arbeide hjemme Mom grupper
Ta kontakt med din lokale handelskammer eller småbedrifter organisasjonen for å finne noen lokale nettverk hendelser som er frakoblet. Akkurat som nettverk i den elektroniske verden er du det å møte nye mennesker og utvikle relasjoner med dem.


Noen av de beste stedene å nettverk online er WAHM.com - det første arbeidet på hjemme moren nettsted med et aktivt forum og selvfølgelig TelecommutingMoms.com/BB - bare meldingstavlen viet til telecommuting moms. Hodet over der i dag, og gjøre noen nye venner!


Vær ikke forsiktig for å få også brutt opp med chatting skjønt... det er altfor lett å få brutt opp i meldingstavler og tilbringe timer en dag-nettverk!


Så må du huske å holde en god balanse. Hvis du nettverk "rett" vil du se fordelene med telecommuting nettverk!

No comments:

Post a Comment