Saturday, July 14, 2012

Vi er ikke mumling - kritiske omsorg transporten RN

Noen ting er bare et mysterium og så går oppfattet rolle og betydning at den kritiske vare Transport (CCT) RN spiller i helsevesen feltet. Andre fagfolk synes å vise oss som mumling - litt av alt men sikkert ikke en av ren rase i noe.


Jeg hørt gang en medarbeider som beskriver jobben som noe mellom en forstørret EMT og en benk varmere. Slike smiger- men hva kan du gjøre?


Anyhow, jeg bare ønsket å sette posten rett, så å si, ved å peke ut verdi og betydning som CCT RN bringer til bordet.


Hva er så ironisk om oppfatning er at de fleste CCT RN'S veteran sykepleiere fra ICU eller ER med sertifiseringer som gir ny mening til bruk av akronymer. Mange holder sertifiseringer som består av Tilgangskontrollister, PALS, CCRN, CEN, TNCC, PHTLS, ATLS og allikevel - du får bildet.


Ikke å nevne mens andre sykepleiere var ute frolicking i solen på dagen av; ofte, satte vi i noen varme, trange fjellsidene klasserom jakt etter større kunnskap. I tillegg finner omfattende opplæring sted før vi selv lov til å komme i kontakt med en pasient med klasser fra airway administrasjon, avansert livet støtte, administrere bærbare vifter, farmakologi og traume protokoller.


Som i alle felt i sykepleie, mengden informasjon som er kastet vei er enorme, og til tider kan være litt over-whelming. Selvfølgelig må du lære alt og deretter kunne gjenta det Ordrett, tilbake til instruktøren.


Bakre rammen av ambulansen er selvsagt bare en mini ER. Tro meg, det er ikke slike ting som en trange fjellsidene CCT RN. Standardutstyr inkluderer: IV pumper, puls oximetry, skjerm, airway utstyr og et apotek av narkotika. Ganske mye alle prosedyrer for livreddende er gitt her - CCT RN er opplært til å være forberedt på noe.


Sannhet være sa, å gjøre det der ute i den virkelige verden en CCT RN må være intelligent, vittig og rask på sine føtter. Murphy's Law ved hyper-stasjonen er normen, og dermed et solid fundament i grunnleggende ved intensiv behandling sammen med omfattende opplæring forbereder CCT RN alt og alt.


Du kan aldri være helt forberedt på den ned siden, uavhengig av opplæring og erfaring, men nøkkelen, uavhengig av omstendighetene er å alltid holde kontinuitet i omsorgen sender til mottar sykehuset. I de fleste tilfeller forbedrer pasientenes tilbud og resultatet hovedsakelig på grunn av denne 1-til-1-forhold.


Det er et spennende og et personlig givende yrke som definerer omsorg en pasient om gangen. På den annen side; noen ganger kan det være en thankless jobb, men som våre moderne fagfolk vi er alle på samme team med samme mål - ta vare på pasienten og få dem til neste fase i utvinning så raskt som mulig.


Husk, vi ikke er mumling, slik at neste gang en CCT RN krysser banen til kaste oss et bein i form av respekt - ikke en hunden kjeks.


Denne artikkelen kan reproduseres bare i sin helhet.

No comments:

Post a Comment