Sunday, July 8, 2012

Mister jobben din nå: 5 Tips for å komme til etterlønn himmelen

Du har schemed, du har scammed, du har plottet, men unnvikende layoff har evaded du for siste gang. Ditt ønske om å gå til det romslige etterlønn-pakke-i--Stars må oppfylles uten videre larm. Hvordan vil du få ledelsen å se hvordan meningsløst din posisjon er? Disse fem tipsene, og snart vil du være pakking bildene.


1. Innarbeide kundeservice.


Mellom stemme-response systems, outsourcing til andre land, og skjemaet e-post, som trenger å snakke med en person? Se stille ut svar:


"Kjære Sir eller Madam,


Takk for tilbakemeldingen. For øyeblikket kan vi ikke. Vi svært verdien du som kunde og beklager eventuelle ulemper dette kan forårsake. Vi håper du vil vurdere NeverDoingBusinessWithYouAgain, Inc. i fremtiden.


Vennlig hilsen
Generisk Jenny"


Med kvalitet svar som disse, som trenger å snakke med en kundestøtterepresentant?


2. Søke på midten management.


I pyramide-ordningen sysselsetting er midten management den mest overflødig. Du er fyren som har jobben som det er å sørge for at andre ansatte gjør jobben sin. Hvis du arbeider for en mikro-leder, er ikke sjefen din bare gjør sikker på at du gjør jobben din; Han er også gjør at at ansatte gjør jobben sin. Hvis din bransje er i et nedgangen har sette en fryse på ansette og Ansattnumre eroding på grunn av attrition, hvorfor har 10 personer administrere 250 ansatte når de ble tidligere administrere 300? Er $ 60,000/år, fordeler, betalt ferie og personlige tid virkelig verdt en økning på 0,002% i produktiviteten? Hvis du kan gjøre matematikk, så du kan ledelsen. Sende e-programmet umiddelbart.


3. Innarbeide telekommunikasjonsindustrien.


Mellom mobiltelefoner, kabel internet, VoIP, og fusjoner, telekommunikasjonsindustrien er alle men død. Utallige enkeltpersoner blitt snakket til å holde en fasttelefon av selskapets telefon "i tilfelle" deres mobiltelefon blir flatt. Disse forbrukere vil snart innse at sine mobiltelefoner nesten aldri gå døde, og hvis de gjør, de kan alltid port til et annet selskap med bedre dekning områder. Med "naken DSL" (DSL-tjeneste som ikke krever en fasttelefon) å bli tilgjengelig i flere og flere områder, fasttelefoner vil snart være et fjernt minne. Og telefonnummer som kundene har hatt en koselig, intimt forhold med siste 25 år? Disse faste numre kan være oversatt til mobiltelefoner, også! Varmen av Hjem telefonen har fizzled.


4. Arbeid et sted i lang tid. Minne folk på dette. Hele tiden.


Husk, det er en læringskurve for hver jobb, men et sted mellom år ett og to du vil treffe at ferdigheter peak. Etter dette punktet trenger du noe annet, som uberegnelig forretningsforhold eller unike kunnskap, å holde deg flytende. Hvis du ikke har disse, ikke søke dem. Hvis du gjør, nedtone disse ressursene. Ledelsen vil begynne å lure på om din 10 års erfaring er virkelig verdt den ekstra betale.


5. Arbeid et sted med en uforholdsmessig høy pålogging-bonus.


Hvis du er Larry Page eller Sergey Brin, grunnleggerne av Google eller en Aktuar med dueling mastergrad i aktuarmessige naturvitenskap og matematikk, fortjener du en hefty pålogging bonus. Hvis du blar burgere på McDonalds eller telemarketing på Geico, du ikke. Når et selskap med en policy som "high school diplom foretrekkes, men ikke nødvendig" tilbyr en sign-on-bonus, er det fordi de er desperate for å få hjelp i en uncharacteristically opptatt sesongen. Disse selskapene håper at attrition beleilig vil kast av disse ekstra ansatte når kunden volumer går tilbake til det normale. Hvis dette ikke skjer, ser du på din tatt cash-cow av arbeidsledighet når de slipper øksen.

No comments:

Post a Comment