Monday, July 2, 2012

Juridiske assistenter og Paralegals - fremtiden er lys

En av de vanligste måtene å bli en juridisk assistent eller paralegal er gjennom et fellesskap college program som fører til en kollega grad. En annen vanlig rute; først og fremst for de som allerede har en universitetsgrad, er gjennom et program som fører til en sertifisering i helt studier.


Mange juridiske assistenter og paralegals har du knytte grader i helt studier eller en bachelorgrad som er forbundet med et sertifikat i helt studier. For øyeblikket tilbyr et lite antall skoler bachelors' eller mestere grader i helt studier. Noen arbeidsgivere trene paralegals på jobben, ansettelse college nyutdannede uten juridisk erfaring eller å fremme opplevd juridiske sekretærer. Andre har fått erfaring i en teknisk feltet nyttig å advokatfirmaer, liker skatt forberedelse for skatt og estate planning, rettssystemet, pleie eller helseadministrasjon for personskade praksis.


Med 250 + helt programmer som er godkjent av American Bar Association (ABA) og en anslått 1000 høyskoler og universiteter, Jusstudier og proprietær skoler tilbyr formell helt treningsprogrammer - feltet er sterkt representert. Selv om mange programmer ikke krever ABA godkjenning, eksamen fra en ABA-godkjent programmet kan forbedre ens ansettelsesmuligheter - det er en troverdighet ting for noen arbeidsgivere.


Programmet opptak kravene varierer sterkt - fra noen college kreditter eller kurs til en bachelor's degree for andre, high school nyutdannede, de med juridisk erfaring, passerer en standardisert test, til ganske enkelt å ha en gunstig personlig intervju.


Mange juridiske assistent og helt programmer inkluderer 2 års knytte programmer, programmer for 4 års bachelor-grad og sertifikat programmer som kan ta så lite som et par måneder å fullføre. De fleste sertifikat programmer inneholder intensiv og spesialisert helt opplæring for personer som allerede holder høyskole grader. På den annen side, knytte og bachelor grad programmer kombinere vanligvis helt trening med kurs i andre akademisk fag.


Åpenbart, kvaliteten på helt treningsprogrammer kan variere med høyere kvalitet programmer vanligvis inkludert jobb plasseringsmålrettet tjenester.


Kurs spenner fra introdusere studentene til juridiske programmer av datamaskiner, inkludert hvordan du utfører juridiske forskning på Internett til mer helt treningsprogrammer tilby praksisplasser å hjelpe studenter i få praktisk erfaring ved å arbeide i flere måneder i den virkelige verden. Praksisplasser kan være med en privat law firm, kontoret av en offentlig forsvarer eller justisministeren, en bank, en corporate rettsavdelingen, en juridisk bistand organisasjon eller et offentlig kontor. Tydelig, erfaringene er et aktivum når man søker en jobb etter konfirmasjonen, og for mange kan føre til en jobb med selskapet de internert med.


De fleste arbeidsgivere som ikke krever sertifisering, men tjene et frivillig sertifikat fra en profesjonell samfunn har sine fordeler når det gjelder å finne en jobb. National Association of juridiske assistenter (NALA) har etablert standarder for sertifisering som krever ulike kombinasjoner av utdanning og erfaring. Paralegals som oppfyller deres krav er kvalifisert til å ta en 2-dagers eksamen, tilbys tre ganger i året på en av flere regionale testing sentre. De som bringer kan deretter bruke betegnelsen sertifisert juridiske hjelperen (CLA). NALA tilbyr også en avansert helt sertifisering for de som ønsker å spesialisere seg i bestemte områder av loven.


Helt avansert kompetanse eksamen tilbyr yrkesmessig anerkjennelse til juridiske assistenter og paralegals som har tjent en bachelorgrad og har minst 2 års erfaring. Når de passerer denne testen kan de bruke betegnelsen registrert helt (RP).


Juridiske assistenter og paralegals må ha muligheten til å dokumentere og presentere sine funn og meninger til deres tilsyn advokater. De trenger også å forstå Juridisk terminologi, har god forskning og undersøkende ferdigheter og kunne gjøre juridisk forskning ved hjelp av en datamaskin og Internett. De må også være à jour med nye utbygginger i lover som påvirker deres område av ekspertise. Den vanligste måten mange juridiske assistenter og paralegals utvide sine kunnskaper, er ved å delta i fortsetter juridisk utdannelse seminarer.


Fordi juridiske assistenter og paralegals å håndtere publikum på en kontinuerlig basis de trenger å være "skinner eksempler" av etiske standarder for den juridiske profesjonen. National Association of juridiske assistenter, National Federation av helt foreninger og noen stater har etablert etiske retningslinjer for dem å følge.


Sysselsetting Outlook
Juridiske assistenter og paralegals holdt ca 224,000 jobber i 2004 med om lag 70% blir ansatt av private advokatfirmaer; de fleste av resten arbeidet for corporate juridiske avdelinger og ulike nivåer av regjeringen. I regjeringen er US Department of Justice den største arbeidsgiveren, etterfulgt av Social Security-administrasjon og U.S. Department of Treasury. Et lite antall paralegals eier sin egen virksomhet og arbeider som frilans juridiske assistenter, kontraktørselskaper sine tjenester til advokater eller bedriftens juridiske avdelingene.


Som en helhet forventes sysselsetting i dette feltet for å øke mye raskere enn gjennomsnittet. Gjeldende trend av arbeidsgivere prøver å redusere kostnadene ved å ansette paralegals for å utføre oppgaver som tidligere utført av advokater forventes å fortsette i overskuelig fremtid. Som et resultat, forventes ansettelsesmuligheter for å vokse mye raskere enn gjennomsnittet for de neste 10 år eller så.


Som i alle felt, kompensasjon varierer sterkt på grunn av det høye antallet variabler, men generelt, lønn avhengig utdanning, trening, erfaring, typen og størrelse av arbeidsgiver og den geografiske plasseringen av jobben. Som en helhet tjene juridiske assistenter og paralegals som arbeider for store advokatfirmaer eller i store metroområder mer enn de som jobber for mindre bedrifter eller i mindre befolkede områder. I tillegg til lønn motta mange også bonuser. I midten av 2004 var gjennomsnittlig lønn for alle juridiske assistenter eller paralegal en tad over $39,000 per år.


Denne artikkelen kan reproduseres bare i sin helhet.

No comments:

Post a Comment