Saturday, June 30, 2012

Hvordan du kan øke din sjanse for kampanjen på jobb

Jobb-kampanjer er ikke noe som skjer plutselig. Å bli forfremmet handler ikke bare om vekst, men det er like proporsjonalt fordeler som en organisasjon forventer du å levere for dem. Kort sagt for å forvente en kampanje har man å bevise hans evner og evne som enkeltperson eller med andre ord være en effektiv ansatt.


For å oppnå status for en effektiv ansatt må en ha følgende ting i tankene:


· Kontrollere at du gjør jobben din godt innenfor tiden og på ønsket kvalitetsnivåer


· Mestre din jobb: Sørg for at du vet det aktuelle prosjektet du er på, så vel som baksiden av hånden. Være en ekspert.


· Prøver og holde deg unna arbeidsplassen politikk og gossips. Har sa det, ikke helt ekskluderer deg selv fra arbeidsplassen politikken fordi har kontakter og å ha innflytelse kan hjelpe samt hindre, så være selektiv og har riktig tilnærming.


· Du kan være en god lytter, vil dette alltid hjelpe deg å forbedre din arbeider-funksjoner.


· Har en positiv tilnærming til ansvar delegert på deg.


· Alltid prøve og gjøre litt ekstra så hva du har blitt bedt om å gjøre mens strengt tatt hensyn arbeidet er akseptabel og nyttig for selskapet.


· Se presentabel: selv om det kan høres rart at hvordan måten du ser har innvirkning på din arbeide kapasiteter, men det er definitivt endrer måten en person oppfatter du.


· Tålmodighet er nødvendig i enkelte tilfeller der etter møte alle punktene ovenfor en kampanje ikke er sikret, henge på sin på vei.


· Holde kontinuerlig oppgraderer din dyktighet raske endringer i teknologi og management tilnærminger det er helt nødvendig for en ansatt å oppgradere kontinuerlig for å gjøre ham til å utføre vel, i tillegg til å holde i live hans sjansene for en kampanje.

No comments:

Post a Comment