Thursday, June 7, 2012

Hvordan du bruker en CV målsetting å hjelpe din jobbsøknad

En CV objektiv setning, mens en valgfri inndeling av din CV, kan være et kraftig verktøy for arbeidssøkere Hvis det brukes til sitt fulle potensial. Sterk målsettinger angir hvordan du vil være av verdi for selskapet klart og konsist kortfattet. Det forteller potensielle arbeidsgivere din hensikten eller målet ved å bruke deres selskap, og angir hvilken retning du vil din karriere å gå.


Beslutningen om å inkludere en målsetting er ikke en å bli tatt lett, siden en svak eller ørkesløshet målet blir vanskeligere for hele CVen. Faktisk, føler mange rekruttererne det er bedre å ekskludere en målsetting helt enn å inkludere en svak-setning eller en som er også generalisert. Som en regel, personer som søker på utradisjonelle posisjoner som praksisplasser og co-ops, de med begrenset profesjonell arbeidserfaring, og de som søker å bryte inn i en ny karriere eller feltet stå til fordel for mest fra inkludering av en objektiv setning på deres CVer. I slike tilfeller lar målet arbeidsgivere å identifisere hvilken stilling du søker og klargjøre hensikten og interesse i organisasjonen din. Men hvis du bruker din CV for en mer generelle formål, for eksempel en jobb rettferdig, sysselsetting etaten innsending eller nettsted jobben styret postering, gir det ikke mening å inkludere en målsetting som vil begrense dine muligheter. Andre enkeltpersoner må ta en personlig beslutning som å verdien en objektiv-setning legges til sine gjenoppta.


Hvis inkludert, vises målet på toppen av din CV, rett under din kontaktinformasjon. Et mål vil vanligvis ta ett eller flere av følgende områder:


1. Type posisjon ønsket - er du søker et internship, en deltid eller en heltidsstilling? Er målet ditt en på startnivå, erfarne eller tilsynsmetodikk stilling?


2. Den faktiske navnet eller tittel av plasseringen du ønsker - er du søker om Administrative Assistant eller teknisk Services Manager-åpningen?


3. Er det en bestemt miljø, industri eller felt som du er målgruppe?


4. Alle ferdigheter du håper å benytte i en ny plassering


Siden formålet med en målsetting er å henvise ansatte som til din spesifikke mål innenfor deres organisasjon og angi hvordan du vil legge til verdien, kan det være nødvendig å skreddersy målet til hver individuelle posisjon. Målsettinger som er vage og uspesifisert er ubrukelig, så hvis du ikke er i stand til å identifisere en bestemt mål eller verdien i målet, må du ikke inkludere det på CVen.

No comments:

Post a Comment