Saturday, June 23, 2012

Hvordan finne en undervisning jobb

Har du bare fullført din undervisning grad og ønsker for å starte din karriere? Er du en erfaren lærer som er på utkikk etter en spennende ny utfordring? Eller er du en profesjonell utenfor av utdanning industrien som er ute for å gjøre en karriere bytte til en lærerstilling?


Finne en ny mulighet for undervisning, kan det være en skremmende prosess, spesielt siden erfarne lærere med var ansatt eller kontinuerlige suksess på en skole er vanligvis automatisk re-invited å undervise hver skoleåret. Resultatet er at tilgjengelig undervisning stillinger kan være begrenset, og konkurransen om disse stillingene hard.


En stor del av jobben søkeprosessen er å vite hvor du skal lete for å undervise posisjoner.


Følgende tips og triks som er utformet for å ta noen av hodepine ut av søket, ved å gi deg noen retningslinjer på hva du kan gjøre for å lande din ideelle undervisning mulighet.


Besøk og/den menneskelige ressurser eller rekruttere avdelinger av lokale skolen systemer og universiteter å spørre om tilgjengelige plasseringer. Hvis det finnes ingen gjeldende stillinger, kan du spørre Hvis du kan sende inn din CV beholdes på filen bør tilsvare fremtidige åpninger hva du ser etter. Vær oppmerksom på at skoler gjør mesteparten av sitt hiring flere måneder før nye skoleåret starter.


Godta en erstatning undervisning posisjon på din(e) der er du fokusere søket arbeid. Dette vil ikke bare at du skal network ved school ved å sette i andre lærere og administratorer, men også tillate du å møte noen av studentene som du kan lære. Det er ikke uvanlig at erstatning lærere som har gjort en sterk obligasjon med studentene til å bli tilbudt en heltidsstilling når det kommer en åpning opp.


Ta tid å bli kjent og utvikle et forhold til administratorer på din(e) du er interessert i. Din sannsynligheten for landing et intervju (som fører til en posisjon) som en "kjent handelsvare" er høyere enn det er for en navnløs lærer som på en har møtt.


Høyskoler og universiteter som tilbyr undervisning grader ofte har en database over tilgjengelige stillinger i skolens karriere Center. Karriere Center rådgivere er også utmerket kilder til informasjon om hvordan du nettverk i bransjen og få foten i døren. Mange skolen grensen karriere Center ressurstilgang til gjeldende studenter eller tidligere, skjønt, så du kan være begrenset til din alma matar.


Nettverk, nettverk, nettverk! La venner, familie og tilfeldige bekjentskaper vet at du er på markedet for en ny plassering. Siden de fleste bedrifter er mye mer villige til å intervjue (og potensielt leie) kandidater som allerede har blitt vouched for, er det viktig å få ord ut at du er tilgjengelig og søker en ny mulighet.


Ikke har glemt å undersøke ofte oversett undervisning veier som:


o Tutoring – enten one-on-one student tutoring eller veiledning gjennom en etablert selskap som læringssenter Sylvan
o Corporate trenere
o supplement fakultetet posisjoner
o universiteter og høyskoler søker lærere for undervisning grad programmer
o mentor / skygging programmer


Ikke bli negative til å akseptere en kontrakt eller "trening" posisjon. Dette er ofte en flott måte å få du foten i døren i den pedagogiske profesjonen. Det gir deg også en sjanse til å evaluere en skole for å sikre at det er en kamp før fullt ut bestemme seg for en langsiktig heltidsstilling.


Du kan bruke Internett. Søke Vær for "lærer", "educator", "professor" eller "undervisning" på store jobb boards vil grave opp hundrevis av tilgjengelige åpninger – bare oppmerksom på at konkurransen på disse plasseringene er stiv siden hundrevis av andre lærere er å se på og å søke de nøyaktig samme jobbene.


Søker undervisning-spesifikk jobb boards etter tilgjengelige muligheter er en fin måte å målrette bare de jobbene som krever din grad og bakgrunnen. Det er mange gode nettsteder som speacialize i lærere jobber. Du kan finne detaljer på webområdet mitt nedenfor.

No comments:

Post a Comment