Friday, June 22, 2012

Hvordan å forhandle bedre lønn - innsiden historien

Gratulerer! Det harde arbeidet du har satt inn søket arbeid har betalte seg. Du nå har en jobb som tilbyr på bordet og er glade om mulighetene som denne stilling presenterer. Det er bare én ting som er troubling du: tilbys lønn.


Det er ikke uvanlig at den siste delen av søket jobb å involvere lønn forhandling, men denne samtalen kan føre til selv de mest erfarne fagfolk å bryte inn i en svette. En grunnleggende forståelse av forhandlingsprosess og metoder for å gjøre lønn forhandlinger går greit, skjønt, vil tjene til å både lindre din angst og forbedre effektiviteten forhandle.


Nøkkelen er å evaluere ditt kvalifikasjoner og finne ut hva dine ferdigheter er verdt i gjeldende sysselsetting markedet. Ideelt sett bør du begynne lønnsområder forskning før du selv begynne søket arbeid. For å bestemme omtrentlig markedet verdt, kan du kontakte en av disse kildene:


--Faglige foreninger eller journaler i feltet


--State arbeidskraft kontoret


--Amerikanske Bureau of Labor Statistics


--Karriere Centers


Du kan også utføre et søk av lønnsområder på Internett for å finne ut hvilke selskaper er betalende fagfolk med din bakgrunn. Vær oppmerksom på at lønn utvalg avhengig av flere faktorer, inkludert år med yrkeserfaring, utdanning, industri, geografisk plassering, antall ansatte og fordeler. For å få din estimerte verdt så nøyaktig som mulig, må du vurdere disse faktorene.


Når du har gjort din forskning, kan du nå angi lønn-forhandlingsprosess med en god forståelse av verdien av dine ferdigheter i markedet


Det er viktig å nærme seg forhandlingene på en profesjonell måte og for både deg og arbeidsgiver å beholde gjensidig respekt og stoler på at du har hatt i hele prosessen. Tross alt, hvis forhandlingen funker, vil du være arbeider for selskapet, slik at ikke brenne noen broer før du starter retning.


Et par viktige tips:


--Ikke tilpasse konflikt. Det er viktig å huske at du og arbeidsgiver har ulike interesser og at forhandlinger er en give-and-take prosess.


--Alltid være taktfull og diplomatiske.


--Overtale i stedet for å tvinge.


--Etablere en felles interesser for avtalen.


--Forblir objektiv og fokuserer på dine prioriteter.


--Klart beskrive fordelene med forslaget.


--Være vedvarende, men vet når å slipp og ved å gange.


Til slutt, være fleksibel i forhandlingene. Hvis du forstand at en arbeidsgiver gjør du best mulig tilbudet basert på tilgjengelige finansielle ressurser, fordeler vurderer å forhandle om en bedre pakken som et alternativ.


Som konklusjon, ved å ta en nærmere kikk på din unike kunnskaper og forstå deres verdi i dagens marked, er du bedre forberedt til nærmer seg lønn forhandling som en gjensidig fordelaktige diskusjon mellom deg og arbeidsgiver. En slik holdning bare lar ikke deg å opprettholde din profesjonalitet, men vil øke sannsynligheten for at forhandlingene blir en suksess.

No comments:

Post a Comment