Thursday, June 21, 2012

Hvordan finne en pleie-jobb - 8 Tips for å ta noen av hodepine ut av søket

Har du din pleie grad og er klar til å ta medical bransje med storm? Er du en erfaren Sykepleier på utkikk etter en spennende ny utfordring? Uansett hvilket nivå av pleie-erfaring, kan på utkikk etter en ny jobb være en tidkrevende og ofte frustrerende prosess. En stor del av jobben søkeprosessen er å vite hvor du skal se etter pleie-stillinger.


Følgende tips og triks som er utformet for å ta noen av hodepine ut av søket, ved å gi deg noen retningslinjer på hva du kan gjøre for å lande din ideelle pleie-posisjon.


1. Besøk rekruttere avdelinger av lokale sykehus, medisinsk sentre og lege kontorer å spørre om tilgjengelige plasseringer. Hvis det finnes ingen gjeldende stillinger, kan du spørre Hvis du kan sende inn din CV beholdes på filen bør tilsvare fremtidige åpninger hva du ser etter.


2. Kontakte rekruttering og kontrakt sysselsetting byråer. Justere selv med en rekrutterer kan gi deg tilgang til jobbene som ofte ikke reklameres for publikum. Flotte med rekruttering byråer er som tillater du å "søke" om stillinger hos flere selskaper samtidig med en enkelt CV submittal, siden de fleste rekruttererne vil shoppe din CV rundt til alle tilgjengelige åpningene.


3. Bruk Internett til din fordel. Søker etter "sykepleier" eller "sykepleie" på store jobb boards som Monster og Hotjobs vil grave opp hundrevis av tilgjengelige åpninger – bare Vær oppmerksom på at konkurransen på disse plasseringene er stiv siden hundrevis av andre sykepleiere er å se på og å søke de nøyaktig samme jobbene.


4. Ikke bli negative til å akseptere en kontrakt eller "trening" posisjon. Dette er ofte en flott måte å få du foten i døren i det medisinske yrket. Det gir deg også en sjanse til å evaluere en organisasjon og avdeling for å sikre at det er en kamp før fullt ut bestemme seg for en langsiktig heltidsstilling.


5. Høyskoler og universiteter som tilbyr pleie grader ofte har en database over tilgjengelige stillinger i skolens karriere Center. Karriere Center rådgivere er også utmerket kilder til informasjon om hvordan du nettverk i bransjen og få foten i døren. Mange skoler begrense karriere Center ressurstilgang til gjeldende studenter eller tidligere, skjønt, så du kan være begrenset til din Alma Matar.


6. Nettverk, nettverk, nettverk! La venner, familie og tilfeldige bekjentskaper vet at du er på markedet for en ny plassering. Siden de fleste bedrifter er mye mer villige til å intervjue (og potensielt leie) kandidater som allerede har blitt vouched for, er det viktig å få ord ut at du er tilgjengelig og søker en ny mulighet.


7. Ikke glemte å undersøke ofte oversett pleie veier som:


o School sykepleiere (kontakt det lokale School styret for åpninger)
o helse avdeling åpninger (både lokale/county og statlige kontorer)
o helseforsikring selskaper
o assistert levende fasiliteter og avgang hjem
o universiteter og høyskoler søker lærere for pleie skolen programmer
o mentor programmer
o Traveling sykepleier programmer som plasserer deg på kort tildelinger på forskjellige steder rundt om i landet


8. Søker pleie-spesifikk jobb boards etter tilgjengelige muligheter er en fin måte å målrette bare de jobbene som krever din grad og bakgrunnen. Det er mange andre utmerket on-line ressurser for nursing informasjon om sikkerhetskopieringsjobb.

No comments:

Post a Comment