Wednesday, June 27, 2012

Hva tar det å være en advokat?

Når du ser på alle disse kjekk advokater i TV-serier som LA Law, sitter i sine fancy kontorer, kjører disse prangende biler, har du noen gang innså det de har vært gjennom i form av tid, år av utdanning, penger, sertifiseringer osv '.


La meg beskriver deg advokater løpet av trening. Formell utdanningskrav for advokater inkluderer en 4-års høyskole grad, 3 år i juss og bestått av en skriftlig bar eksamen.


Konkurranse for inntak til de fleste Jusstudier er intens. potensielle advokater bør utvikle ferdigheter i å skrive og snakke, lesing, forskning, analysere og tenke logisk – kompetanse som trengs for å lykkes i juss og i yrket.


Uavhengig av store anbefales en tverrfaglig bakgrunn. Kurs i engelsk, utenlandske språk, offentlige taler, regjeringen, filosofi, historie, økonomi, matematikk og datavitenskap, blant andre, er nyttige. Studentene er interessert i et bestemt aspekt ved lov kan være nyttige relaterte kurs. For eksempel potensielle patent advokater trenger en sterk bakgrunn i utvikling eller vitenskap, og fremtidige skatt jurister må ha gode kunnskaper innen regnskap.


Aksept av de fleste Jusstudier, avhenger av søkerens evne til å demonstrere en sikkerhet for studiet av loven, vanligvis gjennom god undervisning karakterer, den Law School Admission Test (siste), kvaliteten på søkerens undervisning skolen, eventuelle tidligere arbeidserfaring, og noen ganger, en personlig intervju.


Under den første år eller året og en halv av law school studerer vanligvis kjernekurs, som konstitusjonell rett, kontrakter, opphavsrettslovgivningen, erstatningsrett, civil procedure og juridiske skriving. I den gjenværende tiden, kan de velge spesialiserte kurs i felt som skatt, arbeidskraft eller aksjelovgivning. Law studenter erverve ofte praktisk erfaring ved å delta i skolens sponset juridiske klinikken aktiviteter; i skolens moot court konkurranser, der studentene utføre appellate argumenter; i praksis prøvelser under oppsyn av erfarne lovkyndige og dommere; og gjennom forskning og skriving på juridiske spørsmål for skolens law journal.


Law school nyutdannede motta graden av doctor juris (J.D.) som første profesjonelle grad. Avanserte lov grader kan være ønskelig for de som planlegger å spesialisere seg, forskning, eller undervise. Noen law studenter forfølge felles programmer, som vanligvis krever en ekstra semester eller studieår. Felles programmer tilbys i en rekke områder, inkludert lov og forretningsdrift eller offentlig forvaltning.


Etter konfirmasjonen, må jurister bli informert om juridiske og nonlegal utviklingen som påvirker deres praksis. For tiden er mandat 40 stater og rettskretser fortsetter juridisk utdannelse (CLE). Mange Jusstudier og bar statlige og lokale foreninger gi videreutdanning kurs som hjelpe jurister holde à jour med siste utviklingen.


Praktisering av loven innebærer mye ansvar. Enkeltpersoner planlegging karriere i loven bør liker å jobbe med folk og kunne vinne respekt og tillit til sine kunder, ansatte og allmennheten. Utholdenhet, kreativitet og resonnement evnen til også er vesentlige for advokater, som ofte analysere komplekse tilfeller og håndtere nye og unike juridiske problemer.


Advokater holdt ca 695,000 jobber i 2002. Omtrent 3 av 4 advokater praktisert privat, enten i advokatfirmaer eller i solo praksis. De fleste av de gjenværende advokatene hatt stillinger i regjeringen og med bedrifter og organisasjoner.


(Kilde: http://www.bls.gov).

No comments:

Post a Comment