Wednesday, June 13, 2012

Hvordan personalstyring i arbeidsområdet påvirker meg?

Hvor ofte finner du selv si: "Jeg skulle ønske jeg visste hvordan å lære mer om dette emnet"


Vel, lyttet vi! Og denne artikkelen er resultatet.


Håndtering av menneskelige ressurser er i dag åpner nye horisonter i mange ulike kontorer rundt ikke bare USA, men verden. Grunnen til dette er bare tilbud og etterspørsel. Mer kunnskapsrike business eiere –even av mindre selskaper, har forstått verdien av å ansette profesjonelle med erfaring fra HR. Ved å gjøre så, og å ha HR representanter, har selskaper lært viktigheten av solid kommunikasjon med deres arbeidsstyrken


Faktum er at personalstyring finnes bare for denne hensikten handlingsbeskrivelsen broen gapet mellom ansatte og ledelsen. Ved å gjøre har kompromisser oppnådd som behovet for fagforeninger eller utenfor voldgift til hinder, og dermed tilby tjenestene som ansatte er deres rett til å ha


Et selskap som ikke er så progressiv, derimot, neglects HR og filosofi, som følger med. Resultatet er at ansatte forlate noen trodde av gjengivelse mot sin arbeidsgiver for bedrifter som belønner deres tjeneste i større måter. Eksempler på dette begynner på det mest grunnleggende nivå av takknemlighet. Sertifikater for anerkjennelse som er tildelt på månedlig, bi-årlig, eller selv årlig basis, for eksempel, er alt som mange ansatte ønsker.


Nå, betale hensyn. Hva du er i ferd med å lese vil hjelp du lagre timer av frustrerende, bortkastet jakt og la du hone inn på noen av det beste materialet om dette temaet!


Selvfølgelig, er på en mer økonomisk grunnlag, mer konstant høyninger –whether strukturert og tildelt basert på tid og/eller fortjener, alltid velkommen. På samme måte, helsemessige fordeler er trolig den nest viktigste faktoren, i tillegg til disse velfortjent høyninger. HR avdeling er svært ofte ansvarlig for slike aspekter i arbeidsområdet.


Likevel, dette er bare toppen av isfjellet. Sikkert, de nevnte har vært en del av American arbeidsområdet i flere tiår. Hva ansatte i HR prøver å innpode er programmer og emosjonell støtte som gjør ansatte føler en del av en vinnende, omsorg team –even en familie.


Dette har vært actualized av programmer som drink etter jobb softball og bowling ligaer, på stedet barnehage, gratis fitness-medlemskap, og selv etter timer bar hopper og sosiale arrangementer med office staff- og sjefen. På jobb, har folk i HR implementert office partene der før det var ingen, office bassenger, after-hour bingo (for veldedighet eller bare på gøy) og andre slike aktiviteter som oppretter en samhold i en arbeidsstyrke som gjør det ekstremt vanskelig for en ansatt som skal vurdere noensinne å forlate. Det er bare denne følelsen av at administratorer og eiere er ute etter, og hvorfor HR er så viktig.


Dette feltet er åpent for stand-tenkende mennesker av mange bakgrunner. Det er opplærings- og sertifiseringskurs som er tilgjengelig enten på kontoret eller på et lokalt college. Et raskt voksende felt, salgsmulighetene er nå vokser raskt. Ikke bare gjør personer som arbeider i Personale berike andre, men de også ha nytte sin egen velferd i visshet om at deres jobb virkelig gjør en forskjell i andres liv.

No comments:

Post a Comment