Saturday, June 9, 2012

Karriere som fotograf?

Bilde dette. Du fått har en ny digital kameraet, og du får å se gode skudd overalt. Du kan ta bilder av alt. Hagen din naboer, street, etc.


Dessuten kjøpt du nettopp et minnekort på flere megabyte å holde alle bildene du har tatt og mange flere. Fangsten? Medlemmer av familien ønsker ikke du lenger skriveren lenger fordi du allerede har brukt opp det meste av blekkfargene som koster mye å kjøpe.


Det hele koker ned til deg som ønsker den beste fotoskriveren. Full farger med høy oppløsning utskrift og en ekstra fordel med du skrive ut direkte fra at høy minnekort du har.


Nå til dags, disse faktorene er ikke en umulighet lenger. Hvis du er familie type person og ønsker å vise fram til alle dine slektninger hva du har tatt rett der og da, kan du prøve å ha en av disse små bærbare fotoskrivere. Best hvis du eier det utelukkende for å unngå ikke å bli nektet bruk av skriveren som familien eier.


Den eneste ulempen til dette er at du ikke får samme kvalitet som de skrives ut fra en svært modernisert skriver eller gjort av ekspert utskrift butikker. Men det vil være virkelig lukke. Dessuten vil du ha bilder du kan hånden ut på stedet. Soonest mulig tid etter at du har dem tatt.


Hva er noen av funksjonene du bør se etter i en bærbar skriver?


Den må ha en oppløsning på minst 4800 x 1200, med muligheten til å skrive ut på tunge papirene. Ettersom du arbeider med bilder, foto styrke evnene skal tas med i driveren. For godt mål, en bildevisning og redigering programvare bør komme til faktisk.


Ekstra tilleggsverktøy ville være fint for. Som det tiniest av LCD-skjermer for å vise bildene før du har skrevet dem ut. En mediekortleser som gir deg muligheten til å skrive ut direkte fra minnekortet.


Andre nyttige pyntegjenstander ville være evnen til skriveren for å koble til det digitale kameraet. Og for bedre resultater, en kantløs utskrift ville være en fordel å unngå kantlinjer som synes for brede for bilder.


Alle foto entusiast bør vurdere disse tingene for å få de beste resultatene i sin nyervervede hobby som andre ikke kan virke glad for å dele med deg. Hvem vet hva du ville vise seg for å være?

No comments:

Post a Comment