Wednesday, June 6, 2012

Hva kan du forvente fra din arbeidsgiver?

Hva kan du forvente fra din arbeidsgiver Hvis du ønsker å bli en førsteklasses spiller og en vinner?


Fremst, bør du forvente å bli utstyrt med et miljø for salgsmulighet der hardt arbeid og prestasjon blir belønnet. Dette betyr at du vil bli oppmuntret til å vokse så fort du kan utvide dine evner og bygge din erfaring hvert steg på veien. Du vil få lov til å ta alle ansvar som du kan håndtere.


Dette miljøet mulighet bør tillate deg å ta sunn fornuft risikoer med sikkerhet for at du blir belønnet Hvis du er rett og ikke straffet Hvis du vise seg for å være feil.


Du bør forvente din arbeidsgiver å gi deg ressursene du trenger for å få din tildelinger som er gjort i tide og på en måte som produserer fortjeneste. Du har liten sjanse for å bli en vinner, med mindre du er ansatt av en organisasjon som oppfyller denne forventning.


Du bør forvente din arbeidsgiver å opprettholde en svært synlig forbindelse mellom innsats, prestasjoner og belønninger. Du vil ikke ha en pleie jord, der du kan vokse til å bli en vinner i fravær av en belønning system som skiller mellom gjør og "skal gjøre." Det er få insentiver til å gjøre ditt beste forsøk der årlig erstatning nesten alltid resultater av gjennomgang i et fullt sett, kostnaden av levende høyninger for ett og alt likt, loafers samt produsenter; der vinnerne er aldri singled ut etter en klapp på ryggen.


Over tid, vil fravær av muligheten, mangel på ressurser og unnlatelse av å belønne gode arbeidet drepe brannen i selv de mest ambisiøse av oss. Disse feil vil også krøpling organisasjoner.


De som drives å være vinnere vil være smart nok til å enten endre et slikt ødeleggende miljø, eller la den være.

No comments:

Post a Comment