Sunday, June 17, 2012

Hvorfor bør du Re-Plan dine mål hver 6 måneder?

Det var en tid da planer for fem år var alle raseri. Men det var da arbeidstakere kan fortsatt stole på deg hos et firma for livet. I renning hastighet verden av teknologi er fem år en evighet. Så hvor er ettall antok å kartlegge ens karriere når i forretningslivet er alltid i endring?


For det første, en plan er ubrukelig, men planlegging er fortsatt avgjørende. I stedet for en fem års plan, kan du prøve å formulere en visjon for fem år. På den måten, kan arbeidstakere kartlegge et kurs de ønsker å følge. For eksempel er i dag jeg på lag; i to år ønsker jeg å administrere det; i tre år, vil jeg gjerne være flyttet for å bygge et nytt team i et nytt marked; og i fem år, jeg vil gjerne være koordinere en gruppe av internasjonale lag. Bare Vær oppmerksom på at kurset vil ganske sikkert endre.


For det andre bør arbeidstakere ikke begrense deres karriere anslag innenfor rammen av deres gjeldende selskaper som de gjorde i tidligere. I stedet, de bør forstå at mens det er fordelaktig å satt et mål om å være en veileder i fem år, kanskje du trenger å flytte til et annet selskap i et annet land for å oppnå det. Lage en portefølje av dine prestasjoner og markedsføre deg selv ved å inkludere din personlige mål sammen med din Karrieremål. Det er viktig å ta med økonomisk planlegging, som en ikke kan stole på arbeidsgivere planer om å administrere ens penger.


For det tredje, arbeidstakere bør identifisere rekrutterings-relaterte egenskaper uavhengig av andre faktorer. Nøkkelen til planlegging er for arbeidstakere å oppgradere sine egne ferdigheter og opphold relevant i arbeidsmarkedet. Dette gjelder sterkt engineering yrket. For de første fire til fem år deles ingeniør planen i to perioder på store. De to første årene vil lære viktige teknisk opplæring og etter at teknikeren skal plasseres i feltet for et par år. Teknikeren skal utnytte alle muligheter til å prøve ut ulike aspekter av engineering i disse fem årene. Etter denne inkubasjonstid må teknikeren være fleksible og kunne kartlegge sin egen kurs, selv i oversjøiske land med sterk karriere vekst mulighet.


Det fjerde bør arbeidstakere gjøre sine planer trinnvis og litt aggressive. Dette er svært mye tilfellet i kreative felt som design og arkitektur. Kreative mennesker er ventet å gjøre i stedet for å vente på å bli fortalt hva du skal gjøre. Men selv de mest kreative bedriftene er bedrifter på hjertet. Så, en karriere-plan for en designer eller decorator bør inkludere delving inn virksomheten siden av prosjekter.


Generelt, må arbeidere først bestemme hva bestemt bane de ønsker å ta, og deretter gå ned den veien ambitiously, scooping opp salgsmuligheter når de vises. Langsiktige planer kan brukes som støttelinjer, men de blir dårskap hvis de blir fulgt stivt.


Set med målene. Kart ut en plan. Opprette en visjon. Deretter seks måneder senere, være klar til å revurdere disse målene.

No comments:

Post a Comment