Tuesday, June 12, 2012

Sysselsetting prøvetid periode: Kan du eliminere det?

En prøvetid periode er en setningsdel som arbeidsgivere inneholder vanligvis når du utvider et jobbtilbud til en ny medarbeider.


I min erfaring, prøvetid perioden er vanligvis 3 måneder eller 6 måneder i lengde selv om det kan være lengre. I de fleste tilfeller jeg har sett er en prøvetid for 3-måneders periode nokså standard.


Hva betyr det å du i praksis?


Avhengig av lokal sysselsetting lover og retningslinjer for selskapet i spørsmålet, prøvetid perioden brukes vanligvis til å beskytte arbeidsgiver hvis de ansette noen som ikke fungerte som planlagt, og de trenger for å avslutte personen.


Vanligvis, betyr det vanligvis at arbeidsgiver kan si opp en ny ansatt innen prøvetid perioden med eller uten grunn.


Det kan også bety at visse ting som selskapet medisinske fordeler ikke kick på før perioden prøvetid er over.


Dette kan føre til litt av problemer hvis du stole på medisinske fordeler-spesielt hvis du har en familie – og er bekymret forlater din nåværende arbeidsgiver der du har betalt medisinske fordeler og tenker på å flytte til et selskap der du må vente flere måneder for medisinske fordeler å sparke i.


Forhandle en redusert prøvetid periode er noe som du kan vurdere når du snakker med en potensiell arbeidsgiver om et jobbtilbud.


Avhengig av situasjonen, kan du vurdere å la potensielle arbeidsgiver vet under forhandlingene stadium jobb tilbudet at å ha dekning for konsekvent medisinske fordeler som du bytter jobber er viktig for deg.


I mange tilfeller kan det være en forhandling peker du diskutere med arbeidsgiveren og kan forbedre på eller i beste fall, få arbeidsgiver å kvitte seg med helt.


Jeg har forhandlet jobbtilbud for folk der jeg har vært i stand til å eliminere prøvetid perioden helt med hensyn til medisinske fordeler. Med andre ord, i stedet for å måtte vente på prøvetid perioden skjedde før medisinske fordeler sparke i, arbeidsgiver enige om at ansatt ville være berettiget til fordelene fra første dag på jobb.


I andre tilfeller har jeg sett der selskapets policy tilsier at ingen får prøvetid perioden for medisinske fordeler eliminert eller redusert og ansatt måtte bestemme om prøvetid perioden var en sterk nok grunn til å ikke akseptere jobben.


Hvis medisinske fordeler (eller andre fordeler som er forsinket med prøvetid punktum) er viktige for deg, er sjekker med en potensiell arbeidsgiver under jobb tilbudet forhandlingene stadium om muligheten til å motta disse fordelene fra første dag på jobb et alternativ du bør vurdere.

No comments:

Post a Comment