Wednesday, June 20, 2012

Karrierevalg - hensyn

Hvordan en bestemme sin karriere? Hvordan gjør en bestemmer deg og ta en beslutning som kan forme livet utmerket eller undergang det alltid? Det er ikke som om ingen har høyre eller mulighet til å velge sine egne vocations. Omstendigheter, bestemme hvordan ting går. Men det er sant at mange mennesker når du blir spurt, vil si at de ønsker en annen jobb eller en karriere på sin egen smak og smak.


De fleste mennesker har nå en formell utdanning før de gå i den virkelige verden, der hver enkelt er til hans egen. Karriere starter på en svært junior nivå. Det er svært få mennesker som faktisk begynner på toppen. De arver eller er ekstremt glimrende. Du kan vurdere kunstnere. Art anses av de fleste av oss som en hobby. Svært få våge fra begynnelsen bli kunstnere for en lever, siden det er kjent at kunstner kan ta år før hans arbeid er anerkjent og får noen verdi. Fram til da de er ikke-enheter og satse på noen andre yrke for deres lever.


Mai ganger karriere avgjøres på enkeltpersoner troen på hans/hennes evne. Bill Gates oppfylte til co-found Microsoft. Hvis han hadde fortsatt ved Harvard, kunne han ikke ha nådd hvor han er i dag. Han kan ha gått til konvensjonell måte for å ta opp den beste jobben som tilbyr en god lønn. I stedet har han fulgt hans naturlig talent i programvare. Jeg trenger ikke snakke mer om ham. Folk faktisk ta opp jobber, og se hvordan de klare opp med det samme. Det har vært sett i mange tilfeller der ledere holde på flagrer mellom forskjellige jobber og avdelinger, og til slutt ta noe annet som er svært forskjellig fra hva de startet med. Sin denne eksperimentering som hjelper dem med å oppdage deres naturlig talent. Folk lære om sine egne temperament med erfaring. De beveger sakte seg mot sine mål. Svært få er i stand til å transformere sine avocations til sine vocations.


Folk med vilje prøve og succeed praktfull i deres egen interesse og arbeide. Kalpana Chawla, astronauten på ill skjebnebestemt Columbia, nursed et ønske om å fly inn til plass, og bli en astronaut. Forskere som Einstein, Edison med selvstendig tenkning og forskning nådd en posisjon som er uovertruffen. Abraham Lincoln valgte politikk og sosialt arbeid som hans linje og etter mange feil, ble en av de mest Ærede presidentene i USA. Gandhi og Martin Luther King valgte banen for sosial endring. De forfulgt sine hjerter og oppnådd sine mål.


Muligheten for å følge ens naturlig talent alltid finnes. Sin hvordan en gjenkjenner det samme og forfølger instinkt som bestemmer seg for en skjebne.

No comments:

Post a Comment