Sunday, June 24, 2012

Din jobb er ikke nødvendigvis For livet. Bør du bytte karriere?

Hodejegere bedrifter kommer regelmessig over folk som har besluttet å bytte karriere. Det var en tid hvor du valgte yrkeslivet og stuck med det før avgang og mange mennesker fortsatt følger at banen. Et økende antall mennesker, er imidlertid beslutter å gi opp sitt førstevalg og prøve noe nytt. For mange, det er en flytter til et nytt land, eller en utforskning av en ny ferdighet, men det for andre, er å flytte ferdigheter som de allerede har til en ny sektor.


Hvis du tar stupe og bytte karriere, kan du overbevise et byrå Hodejegere at det er alle på best? Hvordan du viser at du ikke har mistet noen av dine evner?


Bytte karriere er en modig ting å gjøre. Det kan påvirke din inntekt, din arbeider timer og selv der du bor. Det er ikke en beslutning om at folk ta lett, og det er en som vises på en annen måte av alle. Hvis du ta en karriere pause å reise, eller for å studere, bør du være forberedt på å slå den erfaringen til positive måter du kan bidra til det nye selskapet.


Hodejegere bedrifter ser på de rette kandidatene for jobben. Hvis du har byttet karriere eller tatt en pause og ønsker å logge på med en executive search firmaet, er det en god idé å gjøre en avtale for å gå og se dem. Dette gjør at du kan sitte ansikt til ansikt med konsulenten og forklare hvorfor du tok et år ut, eller hvorfor du besluttet å endre fra medisin til loven. Uansett hva din erfaring, skal du kunne bruke elementene i det for å illustrere hvordan du kan være verdifulle for et selskap i en senior posisjon.


For eksempel, hvis du har brukt din tid volunteering_ for veldedighet og jobbe i Afrika, har du oppnådd bedre kommunikasjon og diplomatiske evner enn folk flest. Hvis du var involvert i en byggeprosjekt, kan du illustrere hvordan du klarte å prosjekt, å få folk til å arbeide sammen som et team for å oppnå et felles mål. Mens sortering ut en forretningsområdet problemet er ikke det samme som å bygge en skole, kan det du har lært fra prosjektet brukes i enhver situasjon.


Det er ikke om du har endret karriere som interesserer en executive search firmaet; det hvorfor, og hva du har lært som kan være til nytte sine kunder. Det kan være at din karriereskift gir klienten akkurat det de leter etter. Det er til deg å slå den inn i positiver kan vinne din neste jobb.

No comments:

Post a Comment