Sunday, April 1, 2012

Rettsmedisinske regnskap - CSI av regnskap arbeidsplasser

Rettsmedisinske regnskap er en av de raskest voksende områdene av regnskap arbeidsplasser i markedet i dag. Dette spesialiserte området er spennende og dynamisk, og gir ubegrenset muligheter for de neste tiårene.


Rettsmedisinske regnskapsførere arbeide i to primære områder, undersøkende regnskap og litigation support. Undersøkende regnskap omfatter ikke bare tall og dokumenter av et selskap, men også forretningsmiljø. Rettsmedisinske regnskapsførere undersøke økonomiske driften av en virksomhet og forberede informasjon som kan brukes i en kriminell eller sivil rettssak. Rettsmedisinske regnskapsførere gir undersøkende tjenester eller støtte for søksmål.


Rettsmedisinske regnskapsførere vil ofte bruke tid ved business de undersøker, samle inn og analysere økonomiske data. De fleste av denne analysen er gjort på datamaskinen, så god datamaskinen ferdigheter og kunnskap om programvare er avgjørende for denne posisjonen. Rettsmedisinske revisor vil samle bevis og dokumentasjon som kan brukes i en rettssal du fortsetter, og vil forberede rapporter skal brukes håndtering av selskapet blir undersøkt, parter til søksmål eller britiske politistyrker. Ofte, vil rettsmedisinske revisor måtte vitne i en domstol eller gi forretningsubeleiligheter som til sine funn.


Rettsmedisinske regnskapsførere er ansatt av en rekke selskaper og organisasjoner. Mange britiske politistyrker har rettsmedisinske regnskapsførere på personalet hjelpe med kriminelle etterforskninger. Ofte Følg disse regnskapsførere pengene sti til å spore og tiltale straffbart. Mange CPA-selskaper har rettsmedisinske regnskapsførere i staben, og flere bedrifter er som spesialiserer seg på rettsmedisinske regnskap for å hjelpe til med aksjonær og partnerskap tvister, forretningstap, bedrageri eller ansatt tyveri undersøkelser og profesjonelle uaktsomhet problemer. Andre rettsmedisinske regnskapsførere virker eller med forsikringsselskaper å undersøke driftsavbrudd og andre typer krav. Rettsmedisinske regnskapsførere virker rutinemessig eller med politi og domstoler, jurister, forsikringsselskaper, bedrifter og offentlige organer.


Omtrent 40% av de 100 regnskap bedriftene i USA har nå en rettsmedisinske regnskapsavdelingen, og feltet er forventet å være en av de øverste 20 jobb markedene i de neste årene. Hvordan kan du bli en rettsmedisinske revisor? Det kreves en bachelor's degree i regnskap, og de fleste er allerede certified public regnskapsførere (CPA). Ekstra coursework i områder som rettshåndhevelse og rettssystemet er vanligvis nødvendig, og noen juridiske trening er nyttig. Du kanskje vil forfølge en akkreditering som en sertifisert svindel-sensor (CFE) fra den tilknytning av sertifisert svindel Examiners. Dette er et nasjonalt anerkjente akkreditering ligner CPA betegnelsen.


Posten lønn i dette feltet området fra oppover på $30.000 til $60,000, men erfarne rettsmedisinske regnskapsførere overstiger ofte $100.000 per år, og mye mer.


Så, hvis du er ute etter en jobb med masse oppadgående mobilitet lukrative, interessant, vurdere rettsmedisinske regnskap. Med nesten ubegrenset vekst for de neste tiårene er det en regnskapsmessig jobb med stort potensial.

1 comment:

  1. Hei! Noen forslag til bedrifter i Norge som driver et undersøkende regnskapsfirma?

    ReplyDelete