Friday, April 27, 2012

Overraskende helse & psykologiske fordelene med et rent og ryddig skrivebord

Til tross for deres beste intensjoner byttedyr mange arbeidere faller til skrivebordet, rot. Og fra bak deres høye hauger av papir, gamle Kaffekrus, utdatert manualer og swarms av ubrukte kontorrekvisita, de rope vanligvis ut den gamle adage at "et rent skrivebord er et tegn på en syk sinn" i selvforsvar.


I sannhet forstand de fleste av oss at et rotete skrivebord faktisk fører til uorden, et dårlig inntrykk på kolleger, interne følelser i disarray og en rotete sjel. Hva er overraskende, skjønt, er at et rotete skrivebord kan faktisk gjøre deg syk-- og det er en ny syndrom å beskrive den.


Irritabel Desk syndrom


Forskere ved Mitsubishi-NEC, en produsent av dataskjermer, stilt spørsmål 2 000 kontormedarbeidere og funnet mange å være lider av "Irritabel Desk Syndrome" (IDS).


IDER forårsakes av lange timer arbeider på en rotete resepsjon, ofte med dårlig holdning. Kombinasjonen kan føre til både fysiske og psykiske symptomer, inkludert kronisk smerte og tap av produktivitet. Blant undersøkelsen er mest talende funn var:


67 prosent sier de er mer knyttet til sine egne skrivebord enn de var to år siden.


40 prosent sier de var "sint av for mye rot og papir på sitt skrivebord, men kan ikke bli plaget å gjøre noe med det".


35 prosent sier de har tilbake eller halsen smerte fordi de bevisst hadde dårlig holdning eller en klosset stilling mens du er på sitt skrivebord.


Sa Studiens bly forfatter og Nigel Robertson, konsulent på åpne standarder for ergonomi, "hva de fleste mennesker ikke innser er at resepsjon symptomer vanligvis eskalere veldig raskt, fra vedvarende ubehag til kronisk smerte." "deskologist" som kan avslutte en persons karriere og redusere deres livskvalitet i en rekke måter


Ikke å nevne at jobber på et rotete skrivebord legger til ekstra stress i livet ditt, og kan spise opp verdifull tid.


"Studier har vist at personen som fungerer med en rotete resepsjon tilbringer, i gjennomsnitt en og en halv time per dag på utkikk etter ting, eller å bli distrahert av ting. Det er sju og en halv time per uke,"sier tid ledelse høyttaler og konsulent Dr. Donald E. Wetmore,


Og arbeidsgivere er merke. Ifølge en studie av DYMO Corp, som blei kartlagt 2.600 sjefer verdensomspennende sier 51 prosent de tror det er en kobling mellom en ansatts organisatoriske ferdigheter og deres jobb-ytelse. Som er forståelig når du faktor i deres finne alle dokumenter som er mistet av en (på grunn av et rotete skrivebord eller ellers) ansattkostnader selskapet $120.


"Som går på en dato, første inntrykk på kontoret er ofte varige," sier Deborah Wiener, en interiør designer og eieren av utforme løsninger i Maryland. "Vi gjør også rask dommer om arbeid relasjoner. Du vil at skrivebordet å si: "Jeg mener business og jeg er klar til å gå." "


Skrivebord kan inneholde flere bakterier enn toaletter


Estetikk og personlig velvære til side, det kan være en rotete resepsjon hjem til mye mer enn gamle filer og memoer: skrivebordet kan holde 400 ganger mer bakterier enn gjennomsnittlig Toalett sete.


Dette var funn av en tre måneders studie finansiert av firmaet Clorox. Andre funn er inkludert:


Mens du skriver, kan hendene være omgitt av 10 millioner bakterier.


Telefoner hadde de høyeste nivåene av bakterier, etterfulgt av skrivebord, vann fontenen håndtak, mikrobølgeovn døren håndterer og datamaskin-tastatur.


I områder der det ikke var renset pulter med desinfeksjon kluter, bakterier nivå økte mellom 19 og 31 prosent daglig.


Toalett seter hadde de laveste nivåene av bakterier.


"For bakterier, et skrivebord er virkelig en bærbar datamaskin av luksus, sier Charles Gerba, PhD, en miljømessige virologist med University of Arizona. "De kan feiring hele dagen fra frokost til lunsj og middag i selv."


"Vi ikke tenke to ganger om å spise på pulter, selv om gjennomsnittlig pulten har 100 ganger mer bakterier enn en kjøkkenbordet og 400 ganger mer bakterier enn gjennomsnittlig toalettet," sier Gerba. "Uten rengjøring, et lite område på skrivebordet eller på telefon kan opprettholde millioner av bakterier som kan medføre sykdom."


Hvordan du De-Clutter og virkelig rydde pulten din


Ta noen minutter hver dag for å gå gjennom papirer. Kaste bort de du ikke trenger, og filen de du gjør.


Investere i fargekodede filmapper og hyller til å organisere viktige papirer.


Hold skrivebordet (og resten av kontoret) ved hjelp av ren sterkt anbefalt PerfectClean kluter og Dusters. I motsetning til vanlige rengjøring rags som bare trykk skitt rundt, Perfectcleans revolusjonerende ultramicrofiber bygging gjør dem til å komme dypt inn i mikroskopiske crevices og fjerne alt i deres bane: alle former for smuss, støv, hår, dander og biologiske forurensninger er for liten for å se med det blotte øye. Det er fordi på en forbløffende 3 mikroner, ultramicrofibers er enda mindre enn de fleste bakterier (hver ren klut inneholder over 300 miles av faktiske rengjøring overflaten!).


Sette bare bare nødvendigheter på skrivebordet. Holde alt annet ute av syne i skuffer eller skap.


Tilpasse skrivebordet med (noen) personlige elementer som en bordlampe, smakfulle, personlige bilder eller et anlegg. Vie en skuff til din personlige elementer som snacks, pust mintsaus s, en hairbrush og bilder.

No comments:

Post a Comment