Wednesday, April 18, 2012

Hvordan skrive en engelsk CV

Viktig poeng når du skriver en engelsk CV


Hensikten med en engelsk CV er å selge deg selv: En engelsk CV er sett på som en mulighet til å selge deg selv og bør vi understreke dine ferdigheter, erfaringer og prestasjoner. Du bør inkludere suksesser og der det er mulig inkluderer fakta og tall for å støtte dine krav. IKKE Inkluder informasjon som er negativt.


Stave- og grammatikkontroll: Riktig stavemåte og grammatikk er av absolutt viktighet i en engelsk CV. arbeidsgivere vil ikke tolerere noen feil. Det er svært viktig at en native English speaker kontrollerer din CV før du sender det til en engelsk-talende arbeidsgiver.


CVwriting.net kan gi en staving og grammatikk kontroller og foreslå endringer i innholdet i din CV på linje med hva arbeidsgivere forvente.


Inneholder ikke et bilde: Mest engelsk arbeidsgivere liker ikke å se et bilde på CVEN og, faktisk, inkludert en kunne jobbe mot deg. Bare ta med et bilde hvis det er spesifikt angitt for en bestemt jobbsøknad.


Ferdighetene i engelsk: Dette er en svært viktig del av din CV og din profesjonelle karriere. Du må forklare din kunnskap av det engelske språket under 'Ferdigheter' overskriften. Beskriv kunnskapsnivå som ett av følgende:


· Tospråklige – du kan snakke engelsk, i tillegg til ditt morsmål
· Flytende – du har fullført relevant kunnskap om det engelske språket, både skriftlig og snakker.
· Relevant kunnskap-du har god praktisk kjennskap til engelsk for profesjonell formål.
· Conversational – du kan snakke tilstrekkelig på engelsk med god forståelse.


Engelsk CV-Format:


Navn, adresse, telefon og e-postadresse skal vises på toppen av din engelske CV. alltid bruk en stor bokstav på begynnelsen av et navn, inkludert navnet på en gate, by eller land. IKKE Legg CV eller Curriculum Vitae som en overskrift.


Din CV bør produseres på et tekstbehandlingsprogram, ikke hånd skrevet, og være tilgjengelig elektronisk kopi som en Word- eller PDF-fil. Hvis du skriver ut CVEN, bør du bruke god kvalitet papir.


En arbeidsgiver ville avsøke din CV i tretti sekunder som leter etter søkeord som er relevante for stilling som han prøver å fylle. Holde din CV kort og konsist slik at din positiv attributter skiller seg ut. CV-en din bør ikke mer enn to sider lang.


IKKE bruk initialer for firmanavn eller kvalifikasjoner, fordi dette kan være meningsløst å en engelsk arbeidsgiver. Alltid skrive ordene i sin helhet.


Overskrifter:


1. Profil: dette er en mulighet til å oppsummere dyktighet og erfaring du har beskrevet andre steder i CVEN. Det er den første delen av CV som arbeidsgiver vil lese. Det bør være bare ett eller to avsnitt lenge ellers leseren ikke kan gå på å lese resten av CVEN. Du bør også inkludere din karriere ambisjoner.


2. Prestasjoner: listen noen spesielle prestasjoner fra din karriere historie eller utdanning som gjør at du skiller seg ut fra andre kandidater. Vis ikke mer enn seks.


3. Karriere historie: dette er en svært viktig del av din CV. Det vanligste formatet for CV er skrevet i omvendt kronologisk rekkefølge. Start med din siste Sysselsetting og arbeide baklengs. Vise datoer mellom som du arbeidet for hver arbeidsgiver; navnet på arbeidsgiver, din posisjon og plasseringen der du arbeidet. Skrive en kort beskrivelse av selskapet, og beskriv deretter ditt ansvar inkludert fakta og tall så mye som mulig.


4. Ferdigheter: i en engelsk CV er det nødvendig å liste bestemte tekniske, professional eller andre ferdigheter atskilt fra din karriere-historie. En engelsk arbeidsgiver vil ikke nødvendigvis være kjent med ikke-engelske faglige kvalifikasjoner derfor må du forklare hver og en.


5. Utdanning: du må angi høyeste kvalifisering først, deretter der oppnådd, og deretter datoer. Kontroller at du forklare noen ikke-engelske kvalifikasjoner eller forsøke å sette norsk tilsvarer, f.eks Baccalaureate, tilsvarer svensk til høyere forlate sertifikat og A-nivåer. Ikke Inkluder karakterer med mindre de er spesielt imponerende.


6. Personopplysninger: er det ikke nødvendig å inkludere alle personlige opplysninger på en engelsk CV som dine ferdigheter og erfaring er av overordnet betydning. Men du må ta med din nasjonalitet, og det er vanlig å ta med dato av fødsel, for eksempel: 11 November 1967. Ikke Plasser din alder.


7. Interesser. Du trenger ikke å inkludere dine interesser på en engelsk CV, men de vil bidra til å gi arbeidsgiveren en avrundet bilde av deg som enkeltperson.


Signatur: Det er ikke nødvendig å registrere personlig CVEN engelsk.


E & O E - Copyright 2005 CVwriting.net

No comments:

Post a Comment