Wednesday, April 25, 2012

Medical Transcription - en Emerging yrke

Medical Transcription er prosessen med å tolke og transcribing diktering gjort av leger eller helsepersonell om pasientens status, prosedyrer for behandling, diagnoser, prognoser, etc. Med medisinsk transkripsjonstjenester av diktert data fra leger, kan medisinsk transcriptionist også redigere teksten som er produsert av stemmegjenkjenning programvare. Medical Transcription er å oversette dictations laget av en lege. Som et resultat av dette, krever det en omfattende kunnskap om medisinsk, farmakologiske og anatomisk vilkårene.


Tidligere medisinsk transcriptionists ville lytte til dictations, og skriv det inn selv, men med begynnelsen av teknologi og stemme gjenkjennelse programvare, dette har blitt unødvendig og i dag, for det meste, medisinsk transcriptionist redigerer bare utdataene for programvaren. Men kan redigeringen variere fra noen rettelser til store endringer fordi stemmegjenkjenning programvare fortsatt ikke har vært perfected og trolig aldri vil være grunnet rekke tale variasjoner og dictating vaner av helsevesenet fagfolk.


Bortsett fra medisinsk kunnskap, en kvalitet transkripsjon krever en transcriptionist å ha utmerket lytteferdigheter fordi de må være i stand til å tolke samtidig diktering mens du skriver, de må også ha en utsøkt kjennskap til engelsk og grammatikk, korrekturlesing ferdigheter, en høy tilstand av analytiske ferdigheter for å analysere og konverterer uttalte ord til meningsfull skriving, som velvære adept i bruken av transkripsjon utstyr og datamaskiner.


Medical Transcription har blitt sett på som skrift i gamle grotter og i dokumenter av tapte sivilisasjoner, men fortsatt formålet med medisinsk transkripsjonstjenester og medisinsk transcriptionist forblir den samme, og det er å ta vare på en pasient medisinsk status og behandling.


Men det var ikke før sent 1900-tallet at medisinsk transkripsjonstjenester ble gjenkjent som et yrke. I utgangspunktet var de som gjorde medical transcription merkes som skrivere, word prosessorer, medisinsk sekretærer eller dictating maskin-operatorer. Dette var og er fortsatt svært grunnløs stillingsbetegnelse for de som praksis medical transcription fordi yrket krever en bred kunnskap om medisinsk terminologi. Således, i 1999, Medical Transcription ble tildelt sin egen jobb-klassifisering og de praktiserer det ble offisielt kalt medisinsk transcriptionists.


Medical Transcription som et yrke som er svært underjordiske og folk flest ikke har hørt om den. Medical transcription er imidlertid en avgjørende yrke i hvert voksende helsevesenet industri... spesielt til helsevesenet ansatte som ikke har tid til å sette til å skrive hver eneste bit av informasjonen de samler fra pasienter. Som et resultat, etterspørselen etter kvalifisert medisinsk transcriptionist fagfolk er stadig økende, og fordi antall nye prosedyrer som kommer inn i markedet legene ikke har tid å skrive av alle sine funn.


Medical Transcription som et yrke er også svært allsidig. Medisinsk transcriptionists kan erverve etter noen år med utdanning, arbeide fra medisinsk transkripsjonstjenester firmaer. Medisinsk transkripsjonstjenester firmaer mottar dictations gjort av leger og i sin tur, disse ordrene er slått over til medisinsk transcriptionists å være transkribert.


En medisinsk transcriptionist kan også arbeide full eller deltid hjemme. Øyeblikket, American Association for Medical Transcription er det øverste organet for USA som sertifiserer medisinsk transcriptionists, selv om du ikke trenger en sertifisering skal kunne fungere som ett, en sertifisering skjemaet AAMT, vil sikkert øke du er "markedsverdi" og troverdighet.


Medical transcription er ikke lenger bare lytte og transcribing ordene diktert av en lege. Medical Transcription utvikler seg og nå krever bestemt utdannings centering på medisinsk språk, kunnskap om gresk og Latin prefikser og suffikser, anatomi, fysiologi, sykdom prosesser, medisinsk vitenskap og prosedyrer, medisinsk instrumenter, farmakologi, laboratorium instrumenter, laboratorium testresultater, medisinsk referanse materiale teknikker og mange flere.

No comments:

Post a Comment